NOUTĂȚI

Patru mașini au fost implicate într-un grav accident, din cauza unui tânăr în stare de ebrietate

Compus de Redacția STAR

Accident în lanț cu implicarea a patru mașini. Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui grav accident rutier produs pe o stradă din Ceadîr-Lunga. Purtătorul de cuvânt al IGP, Diana Fetco, a declarat pentru portalul info1.md că un tânăr de 27 de ani, care se afla la volanul unui BMW a depășit limita de viteză și a pierdut controlul volanului, lovind o altă mașină de marca Toyota. Aceasta, la rândul său, a fost proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune inițial cu un automobil de model Dacia, apoi și cu un autoturism de marca Nissan. Șoferul din Toyota și două pasagere din vehiculul Nissan au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliția a constatat că șoferul care a provocat accidentul în lanț era în stare de ebrietate avansată. Rezultatul testului alcoolscopic a arătat că acesta avea 0.57 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, ceea ce este de aproape patru ori mai mult decât limina admisă.

În primele șase luni ale acestui an, Inspectoratul General de Poliție a înregistrat 896 de accidente rutiere, în urma cărora 84 de persoane au decedat, iar alte peste o mie de persoane au fost rănite.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu