NOUTĂȚI

PCCOCS, alături de vameși, au efectuat cinci percheziții, fiind vizați doi bărbați care aduceau clandestin parfumuri

Compus de Redacția STAR

Procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, alături de vameși, au efectuat marți cinci percheziții în cadrul unui dosar penal inițiat în toamna anului trecut după ce au depistat într-un microbuz ce venea din Maria Britanie peste 2840 de parfumuri. Potrivit oamenilor legii, sunt vizați doi bărbați suspectați de contrabandă cu mărfuri de larg consum.

,,În cadrul perchezițiilor de acum au fost depistate și ridicate 600 parfumuri și un lot comercial de bunuri de larg consum, toate cu inscripțiile unor branduri renumite, introduse prin contrabandă, precum și telefoane mobile folosite la comiterea infracțiunii. Oamenii legii au stabilit că, bunurile erau introduse în Republica Moldova prin tăinuire de controlul vamal și ulterior erau comercializate ilicit în țară”, a spus Tatiana Șompol, ofițer de presă al Serviciului Vamal.

Cei doi indivizi de 33 și 34 de ani sunt cercetați penal pentru contrabandă. Investigațiile în acest caz continuă în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate în această schemă.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu