NOUTĂȚI

Sergiu Caraman, noul șef CSM. Acesta a fost ales pe o perioadă de doi ani

Compus de Redacția STAR

Consiliul Superior al Magistraturii are șef după ce ultimii cinci ani a fost condus de președinți interimari. Sergiu Caraman este câștigătorul concursului desfășurat de structură, fiind ales cu votul secret al șapte dintre cei nouă membri CSM, iar contracandidata sa Aliona Miron a acumulat două voturi.

,,Mulțumesc pentru votul de încredere acordat. Aceasta îmi dă speranța, puterea să merg înainte. În perioada respective de un an de zile am demonstrat întregii societăți că CSM este puternic. Noi trecem printr-o perioadă în care încă ne formăm ca și colectiv. Dar sunt sigur că după ce ieșim din perioada respectivă o să reușim să livrăm atât societății în continuare, cât și pentru sistemul judecătoresc rezultate care să fie apreciate la justa valoare”.

Sergiu Caraman a fost ales președinte CSM pentru o perioadă de doi ani. Funcția de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii a fost vacantă timp de 59 de luni, mai exact de când Victor Micu a fost demis în data de 16 iulie 2019. De atunci și până acum, instituția a fost condusă de cinci președinți interimari, printre care în ultimul an a fost Sergiu Caraman.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu