NOUTĂȚI STARNEWS

John Goodman își arată aspectul zvelt în New York, după ce a slăbit 200 de kilograme

Compus de Carolina Digori

John Goodman își pune în evidență rezultatele după ce a slăbit. Fostul actor din „Roseanne”, în vârstă de 71 de ani, a fost fotografiat miercuri în New York City, purtând un hanorac verde, blugi și pantofi cu șireturi. Ieșirea lui Goodman vine la aproape un an după ce a împărtășit informații despre călătoria sa de slăbire.

Actorul a declarat pentru Rolling Stone, în iunie 2023, că a slăbit peste 200 de kilograme cu ajutorul plimbărilor zilnice cu câinele și a boxului.

„De obicei, este vorba de o oră, o oră și jumătate de lovituri la mănuși, de lovituri la saci, de învățat jocul de picioare”, a spus el la acea vreme. „Este grozav”.

Goodman a continuat: „Niciodată nu am devenit suficient de bun încât să am încredere în mine pentru a mă antrena. Pentru că, odată ce aș fi lovit în față, nu știu dacă nu aș fi pierdut-o”.

Cu toate acestea, starul autoproclamat „leneș” a recunoscut că rutina sa de exerciții fizice a scăzut după ce carantina COVID-19 s-a încheiat și munca și-a reluat activitatea.

„Voi începe… din nou în această vară, unde voi putea să fac niște chestii”, a explicat el. „Am lăsat totul baltă doar pentru că nu am avut energie din cauza slujbelor”.

Goodman a povestit anterior, în 2018, pentru AARP despre schimbările alimentare pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

De data aceasta, el a luat pierderea în greutate „încet”, declarând în 2017 la ABC că nu era interesat să revină la „vechile obiceiuri” după scurte perioade de timp.

„Pe vremuri, îmi luam trei luni de pauză, slăbeam 60 sau 70 de kilograme și apoi mă recompensam cu un pachet de șase beri [de bere] sau orice altceva”, a explicat el.

În cele din urmă, Goodman a renunțat la consumul de alcool și a angajat un antrenor.

În 2010, câștigătorul premiului Emmy a vorbit pentru People despre dorința de a „trăi viața mai bine”, „transpirând” – dar fără a „înnebuni”.

El a spus: „Este nevoie de multă energie creativă pentru a sta în fund și a te gândi ce vei mânca în continuare. … A fost o risipă”.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu