NOUTĂȚI

În toiul pregătirilor pentru „Summer Fest”. Pe scenă vor evolua Carla’s Dreams, Satoshi, Irina Rimes și Mari Kraimbrery

Compus de Redacția STAR

Pregătirile pentru cel mai tare eveniment al verii sunt în toi. E vorba de cea de-a șaptea ediție a festivalului „Summer Fest”, așteptată cu sufletul la gură de pasionații de muzică și distracție. Petrecerea va avea loc în acest weekend și promite a fi una impresionantă.

,,Oamenii așteaptă acest festival. Vin din diferite țări. Suntem bucuroși că a devenit cel mai mare festival al Republicii Moldova, că este cunoscut și în alte țări”, a spus Dmitrii Sergheev, „BisConcert”.

Petrecerea open air va avea loc în Grădina Botanică din Chișinău, unde s-a instalat cea mai mare scenă din Moldova, dotată cu ecrane LED și peste 200 unități de iluminat.

,,În acest an scena va avea mai bine de 60 de metri. Are mai mult de 600 de metri pătrați de ecrane LED, sunet cu o intensitate de sute de decibeli, lumini și, în plus, multe zone destinate distracției, pentru oaspeți”, a spus Dmitrii Sergheev, „BisConcert”..

Ediția Summer Fest 2024 promite distracție la superlativ, cu artiști de renume precum Carla’s Dreams, Satoshi, Irina Rimes, care au încins atmosfera și în alte ediții ale festivalului, dar și artiști care vor evolua la acest eveniment în premieră.

,,Inna va cânta în premieră la „Summer Fest.” A mai susținut concerte în Moldova, dar în acest an a ales „Summer Fest.” În acest an și Macan va ajunge în Moldova pentru prima dată, nu doar la „Summer Fest.” Mari Kraimbrery va concerta pentru prima oară, dar și Lesha Svik va evolua în premieră la festival”, a spus Dmitrii Sergheev, „BisConcert”.

„Summer Fest 2024” va începe în după amiaza zilei de sâmbătă, 24 august, iar publicul va trăi energia intensă a muzicii până duminică la miezul nopții. La cel mai tare festival al verii vor fi gustări delicioase, bere rece și 15 ore de muzică incendiară.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu