STARNEWS

Taylor Swift își apără „tăcerea” după ce atacul terorist planificat a forțat-o să anuleze concertele Vienna Eras Tour

Compus de Carolina Digori

Taylor Swift a abordat în cele din urmă atacul terorist dejucat care a vizat spectacolele ei din turneul Eras Tour din Viena, după ce și-a încheiat etapa europeană pe stadionul Wembley din Londra.

„Anularea spectacolelor noastre din Viena a fost devastatoare. Motivul anulărilor m-a umplut cu un nou sentiment de teamă și o cantitate imensă de vinovăție, deoarece atât de mulți oameni plănuiseră să vină la acele spectacole”, a postat ea miercuri pe Instagram.

„Dar am fost, de asemenea, atât de recunoscătoare autorităților pentru că, datorită lor, am jelit concerte și nu vieți”.

Vedeta pop, în vârstă de 34 de ani, a explicat, de asemenea, de ce a decis să păstreze tăcerea imediat după incidentul terifiant.

„Să fiu foarte clară: nu am de gând să vorbesc despre ceva în mod public dacă cred că a face acest lucru i-ar putea provoca pe cei care ar vrea să le facă rău fanilor care vin la spectacolele mele”, a continuat Swift.

„În cazuri ca acesta, „tăcerea” înseamnă de fapt să dai dovadă de reținere și să aștepți să te exprimi într-un moment în care este corect să o faci. Prioritatea mea a fost să termin turneul nostru european în siguranță și cu mare ușurare pot spune că am făcut asta.”

Ea a adăugat că ea și echipa sa „au lucrat mână în mână” cu autoritățile britanice și cu personalul stadionului pentru a atinge acest obiectiv.

Aceasta este prima dată când cântăreața „Fortnight” a vorbit despre situația înfricoșătoare, care a avut loc la începutul acestei luni.

Swift era așteptată să susțină două spectacole consecutive pe stadionul Ernst Happel din Austria, între 8 și 10 august, însă acestea au fost anulate în ultimul moment din cauza amenințării violente.

Cu o zi înainte de începerea concertelor, Barracuda Music a anunțat că toate cele trei spectacole au fost anulate în urma arestării mai multor persoane cu legături cu ISIS.

„Odată cu confirmarea din partea oficialilor guvernamentali a unui atac terorist planificat … nu avem de ales decât să anulăm cele trei spectacole programate pentru siguranța tuturor”, se arată în declarație, împărtășită pe Instagram.

Ruf a declarat că suspecții s-au radicalizat online și au jurat credință liderului Statului Islamic luna trecută.

Poliția a percheziționat locuința tânărului de 19 ani și a găsit în interior diverse substanțe chimice și substanțe, potrivit publicației austriece Kronen Zeitung.

Suspecții, care locuiau încă cu părinții lor, ar fi plănuit să conducă o mașină plină cu bombe în mulțimea din afara stadionului.

Cel puțin unul dintre suspecți ar fi fost angajat pentru a asigura securitatea în interiorul arenei și ar fi plănuit să ucidă participanții la concert cu explozibili și machete confecționate de ei înșiși.

În ciuda amenințării, fanii s-au adunat în continuare pe străzile Vienei, cântând melodiile lui Swift și schimbând brățări ale prieteniei, o tradiție a Eras Tour.

Cu toate acestea, cântăreața „All Too Well” nu a mai fost văzută sau auzită până la 12 august, când a organizat o petrecere de încheiere pentru echipa sa din Londra.

Swift a susținut ultimele cinci spectacole din cadrul etapei europene a turneului său internațional pe stadionul Wembley, ultimul concert fiind pe 20 august.

Ea are acum două luni libere înainte de a continua turneul record la Miami, pe 18 octombrie. Turneul de aproape doi ani se va încheia cu trei concerte consecutive în Vancouver, Canada, în decembrie.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu