LIFESTYLE

Cel mai tatuat bărbat din Brazilia, schimbare radicală de look. Leandro de Souza își îndepărtează tatuajele cu laser

Compus de Carolina Digori

Leandro de Souza are 35 de ani, este fotograf și are corpul acoperit cu tatuaje în proporție de 96%. Bărbatul și-a făcut, de-a lungul timpului, mai bine de 170 de tatuaje, pe care acum vrea să le îndepărteze. Procesul este foarte lung și dureros, însă Leandro nu vrea să renunțe la ideea sa, scrie perfecte.ro.

„Mi-am făcut primul tatuaj la vârsta de 13 ani”, a spus brazilianul, potrivit unica.ro.

Motivul pentru care Leandro de Souza a ajuns să își dorească îndepărtarea desenelor de pe piele este acela că nu putea trece neobservat. Atât la evenimentele la care participă, cât și pe stradă, bărbatul spune că este văzut „ca un animal de la circ”.

„Nu mai suportam viața pe care o trăiam. Eram o atracție la evenimentele la care participam și m-am simțit ca un animal de la circ (…). Motivul principal al înlăturării este pocăința și asigurarea unui loc de muncă pentru a recâștiga un sentiment de demnitate. Îmi va fi mai ușor să-mi permit nevoile de bază precum apă, electricitate, impozite pe proprietate și întreținerea copilului meu, fără tatuaje”, a mai povestit el, conform sursei menționate.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu