STARNEWS

Shiloh, fiica lui Brad Pitt și Angelina Jolie și-a schimbat numele. Acum este oficial

Compus de Carolina Digori

Este oficial! Fiica lui Brad Pitt și Angelina Jolie este acum cunoscută drept Shiloh Nouvel Jolie. La sfârșitul lunii mai, după ce a sărbătorit 18 ani, Shiloh, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a început procedurile legale pentru a-și schimba numele. De la divorțul părinților ei, tânăra a avut o relație complicată cu actorul în vârstă de 60 de ani. Din acest motiv, sora lui Vivienne a decis să renunțe la „Pitt” din numele ei de familie și să se numească Shiloh Jolie. Deși audierea pe această temă a fost amânată pentru prima dată, luni, 19 august, Page Six a relatat că schimbarea numelui adolescentei este acum oficială.

Vestea este de natură să-l devasteze pe Brad Pitt, care este profund afectat de decizia fiicei sale de câteva luni. În iunie anul trecut, o sursă a declarat pentru People că actorul era tulburat.

„Este conștient și supărat că Shiloh a renunțat la numele ei de familie. El nu a simțit niciodată atâta bucurie ca atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit să aibă o fiică”, a declarat sursa.

Înainte de a adăuga: „Amintindu-și că și-a pierdut copiii, este evident că nu este ușor pentru Brad. Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist. Deși nu mai este în contact cu copiii săi adulți, încă îi mai vede din când în când pe gemenii Vivienne și Knox, dar sunt șanse mari ca și fiica sa cea mică să își schimbe oficial numele când va deveni majoră”.

Shiloh nu s-a bazat pe părinții ei pentru a o ajuta cu procedurile legale pentru a-și schimba numele. De fapt, tânăra și-a plătit singură avocatul. Este încă o decizie care l-a „devastat” pe Brad Pitt, pentru că pentru el această acțiune în justiție reprezintă „mai mult decât o schimbare de nume”, ci „simbolul unei înstrăinări mai profunde care mocnește de ani de zile”, explică o sursă pentru publicația americană Us Weekly. Așadar, ruptura se adâncește din nou, scrie Galafr.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu