STARNEWS

Asistentul lui Matthew Perry l-a găsit inconștient de „cel puțin” două ori în săptămânile premergătoare morții sale

Compus de Carolina Digori

Fostul asistent personal al lui Matthew Perry, Kenneth Iwamasa, a recunoscut că l-a găsit pe actorul din „Friends” „inconștient” de numeroase ori în săptămânile premergătoare morții sale. Iwamasa a administrat doza fatală de ketamină care l-a ucis pe Perry pe 28 octombrie și a pledat recent vinovat la o acuzație de conspirație pentru distribuirea de ketamină care a cauzat moartea. În acordul său de recunoaștere a vinovăției obținut de Page Six, Iwamasa a dezvăluit că i-a injectat lui Perry „cantități semnificative de ketamină”, totalizând în jur de „6-8 injecții pe zi”, în zilele dinaintea morții acestuia.

Fostul asistent a declarat că l-a găsit pe Perry „inconștient la domiciliul său în cel puțin două ocazii” în octombrie.

În ziua morții lui Perry, Iwamasa a declarat că l-a injectat pe actor în jurul orei 8:30 a.m. și apoi din nou în jurul orei 12:45 p.m.

Cu toate acestea, doar 40 de minute mai târziu, Perry i-ar fi cerut lui Iwamasa să pregătească jacuzzi-ul și „să-l injecteze cu una mare”, adică o altă doză de anestezic disociativ.

Acestea s-au dovedit a fi ultimele cuvinte ale actorului.

După ce i-a administrat lui Perry cea de-a treia doză de ketamină a zilei, Iwamasa a plecat să facă câteva comisioane. Când a revenit l-a găsit pe actor cu fața în jos în jacuzzi .

Săptămâna trecută, autoritățile au anunțat că Iwamasa, Erik Fleming, Dr. Mark Chavez, Dr. Salvador Plasencia și Jasveen Sangha – cunoscută drept „Regina Ketaminei” – au fost acuzați în legătură cu moartea lui Perry.

Deși actorul folosea ketamină pentru a-și trata depresia în mod legal, el a început să abuzeze de acest medicament în septembrie 2023.

Procurorii susțin că Plasencia i-a furnizat actorului ketamină lichidă și pastile și chiar l-a învățat pe Iwamasa cum să i-o injecteze lui Perry.

Plasencia l-ar fi implicat pe Chavez în schemă pentru a obține mai multă ketamină și pentru a profita de problemele de dependență cunoscute ale lui Perry.

„Mă întreb cât de mult va plăti idiotul ăsta”, i-ar fi trimis Plascenia un mesaj lui Chavez.

În total, actorul ar fi plătit medicilor aproximativ 55 000 de dolari pentru medicament.

De asemenea, Perry a cumpărat drogul prin intermediul lui Fleming, care a acționat ca un intermediar între actor și un dealer de droguri anonim.

Conform documentelor judiciare, toată ketamina administrată lui Perry în ziua în care acesta a murit a fost furnizată de Fleming.

La 8 august, Fleming a pledat vinovat la o acuzație de conspirație pentru distribuirea de ketamină și la o acuzație de distribuire de ketamină care a dus la deces.

La rândul său, Plasencia a pledat nevinovat la o acuzație de conspirație în vederea distribuirii de ketamină, la șapte acuzații de distribuire de ketamină și la două acuzații de alterare și falsificare de documente sau înregistrări legate de anchetă.

Fiecare cap de acuzare legat de ketamină i-ar aduce 10 ani de închisoare. În plus, aceasta ar putea executa o pedeapsă de până la 20 de ani pentru fiecare acuzație de falsificare de documente, scrie PageSix.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu