STARNEWS

Madonna postează o fotografie rară cu toți cei șase copii în timp ce sărbătorește cea de-a 66-a aniversare în Italia

Compus de Carolina Digori

Cea de-a 66-a aniversare a Madonnei a fost una de familie. Cântăreața a împărtășit luni o fotografie rară cu toți cei șase copii ai săi, oferindu-le fanilor o privire din interior la sărbătorirea zilei sale de naștere în Italia. Ea a postat un carusel de fotografii emoționante pe Instagram, în care apar vedeta pop Leon, 27 de ani, Rocco Ritchie, 24 de ani, David Banda, 18 ani, Mercy James, 18 ani, și gemenele Stella și Estere, 11 ani.

Madonna s-a îmbrăcat într-o rochie albă cu dantelă și o bustieră neagră pe dedesubt. Ea a accesorizat cu o curea aurie în jurul taliei și bijuterii masive.

Cele patru fiice ale cântăreței „Vogue” au purtat, de asemenea, rochii, iar Leon și gemenele și-au completat look-urile cu eșarfe pe cap.

În ceea ce îl privește pe Ritchie, acesta a purtat o cămașă albă parțial încheiată cu pantaloni negri, în timp ce Banda a purtat un tricou polo cu dungi.

O altă imagine o arată pe Madonna radiind în timp ce Banda o îmbrățișează cu dragoste din spate, în timp ce o a treia o arată pe câștigătoarea a șapte premii Grammy pozând între fiicele ei gemene.

Presupusul iubit al interpretei, Akeem Morris, a fost și el implicat în festivități și a fost fotografiat ținându-se de mână cu icoana muzicală, scrie PageSix.

„La Dolce Vita…………….. 🎂🥂🇮🇹 ♥️”, a subtitrat ea postarea.

Potrivit People, Madonna și copiii ei au sosit vineri la Pompei împreună cu alți aproximativ 30 de invitați pentru a-și sărbători ziua de naștere, care a fost pe 16 august.

Petrecerea aniversară a mamei a șase copii a avut loc noaptea, într-un amfiteatru luminat de lumânări.

În timp ce se afla în Italia, Madonna a sărbătorit și ziua de naștere a fiului ei Rocco, care a fost pe 11 august.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu