STARNEWS

Adela Popescu și Radu Vâlcan, criticați după ce au plecat în vacanță fără copii. Reacția amuzantă a Andreei Bănică: „Cum vine asta”

Compus de Carolina Digori

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat recent într-o vacanță, însă fără copiii lor, ceea ce a generat un val de controverse printre fani. Aceștia au criticat cuplul, iar Andreea Bănică nu a ezitat să lase un comentariu surprinzător la postarea actriței de pe Instagram, scrie ELLE.ro.

Decizia de a lăsa copiii acasă a stârnit reacții diverse pe rețelele de socializare, iar printre comentarii s-a aflat și Andreea Bănică. Artista a fost surprinsă de alegerea celor doi, întrebând amuzată cum se poate ca vacanța părinților este făcut cu copiii altor cupluri.

„Păi, măi fată, cum vine asta vacanța părinților cu copiii altora?”, a comentat amuzată Andreea Bănică la postarea Adelei Popescu.

Vacanță părinților??? Atunci de ce nu ați ales o destinație în doi, undeva singuri, departe de toți și de toate/ „Ce caută Gina în vacanța voastră cu tot cu copil?”/ „Frumoasă, superbă, minunată, adorabilă, deșteptă”/ „Îmi place foarte mult de voi doi! Să fiți sănătoși, să vă iubiți și să fiți fericiți!”, au comentat fanii Adelei Popescu la postarea de pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în 2010 la filmările serialului „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu