STARNEWS

Adele confirmă, în sfârșit logodna cu Rich Paul după 3 ani de întâlniri

Compus de Carolina Digori

Adele a confirmat în sfârșit că ea și Rich Paul sunt logodiți după trei ani de întâlniri. Cântăreața a anunțat vestea emoționantă în timpul concertului ei din München, Germania, joi, după ce un fan i-a cerut în glumă mâna în căsătorie.

„Nu mă pot căsători cu tine pentru că sunt deja căsătorită, așa că nu pot”, a spus ea în timp ce ridica mâna stângă pentru a semnala o logodnă.

Deși nu purta un inel, cântăreața britanică a fost văzută cu un diamant masiv în formă de pară pe acel deget în timp ce se afla în țara sa natală luna trecută.

Diamantul de opt carate a fost estimat la o valoare de peste 875.000 de dolari. Totuși, acesta nu este singurul diamant aflat în posesia lui Adele.

Perechea a stârnit primele zvonuri de logodnă în februarie 2022, când cântăreața a sosit la Brit Awards cu un inel strălucitor uriaș la vedere.

La scurt timp după aceea, ea a purtat același inel, estimat la peste 1 milion de dolari, în timpul rezidenței sale din Las Vegas.

Pe lângă cele două bijuterii în formă de pară, Adele a fost văzută purtând pe mâna stângă o piatră mare de smarald și o verighetă de aur groasă.

Adele, 36 de ani, și agentul sportiv, 42 de ani, se întâlnesc din 2021.

Ei au fost văzuți pentru prima dată împreună la Meciul 5 al finalei NBA în iulie 2021. Câteva zile mai târziu, Page Six a confirmat în exclusivitate că erau împreună.

După aceea, au avut mai multe apariții publice împreună înainte de a-și face publică oficial dragostea pe Instagram. Adele a distribuit un story cu ei împreună cu un emoji de inimă roșie, în septembrie 2021.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu