NOUTĂȚI

Tom Cruise face o cascadorie incredibilă la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris

Compus de Carolina Digori

Tom Cruise a realizat o cascadorie epică la Hollywood pentru a ajuta la închiderea Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024 duminică și pentru a preda oficial torța orașului Los Angeles, care va găzdui jocurile de vară din 2028. Starul din „Misiune: Impossible” a sărit din vârful Stade de France și a aterizat pe terenul stadionului, unde îl aștepta steagul olimpic oficial.

El a preluat drapelul de la primarul din Los Angeles, Karen Bass, și de la medaliata cu aur Simone Biles, înainte de a pleca pe motocicletă pe străzile Parisului și de a se îmbarca într-un avion lângă Turnul Eiffel.

O înregistrare video dramatică preînregistrată l-a arătat apoi pe actor – care este cunoscut pentru faptul că își face singur cascadoriile în filmele sale pline de acțiune – fluturând steagul râvnit în SUA și sărind cu parașuta până la celebrul semn Hollywood din Los Angeles.

El a atașat apoi cele cinci inele olimpice multicolore la cele două Os din „Hollywood”.”Mulțumesc, Paris! Acum plec spre LA”, a postat vedeta pe X.

TMZ a raportat la începutul acestei luni că actorul, în vârstă de 62 de ani, a abordat Comitetul Olimpic Internațional pentru a fi implicat în ceremonia de închidere.

În fotografiile paparazzilor și în înregistrările video obținute de TMZ, el a putut fi văzut filmând o parte din marele său videoclip cu cascadorii olimpice în luna martie în Los Angeles – dar nimeni nu știa la momentul respectiv pentru ce era.

Actorul nominalizat la Oscar este un fan îndelungat al Jocurilor Olimpice și chiar a purtat torța în Los Angeles în 2004 pentru a contribui la o ceremonie de ștafetă în întreaga lume care s-a încheiat la Atena, Grecia, înainte de deschiderea oficială a jocurilor.Anul acesta, el a fost fotografiat încurajând echipa SUA la calificările de gimnastică feminină, pe 28 iulie.

„Este minunat”, a declarat el pentru Reuters. „Povești grozave, atleți grozavi. Este incredibil ce trebuie să facă, sentimentul de împlinire”, scrie PageSix.

Jocurile Olimpice au fost pline de spectatori celebri, inclusiv Ariana Grande, Snoop Dogg, John Legend, Lady Gaga, Nick Jonas și alții.Gaga – care l-a prezentat pe partenerul ei de lungă durată, Michael Polansky, drept „logodnicul” ei, în timp ce asista la o competiție de înot – a oferit un spectacol orbitor în timpul controversatei ceremonii de deschidere, cu o interpretare a piesei „Mon truc en plumes” a icoanei franceze Zizi Jeanmaire.

Celine Dion a oferit un spectacol emoționant în încheierea ceremoniei de deschidere, după o pauză de ani de zile de pe scenă din cauza luptei sale cu sindromul persoanei rigide.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu