NOUTĂȚI

Cercurile apropiate ale lui Jennifer Lopez nu sunt fanii lui Ben Affleck. Surse

Compus de Carolina Digori

Ben Affleck nu a fost niciodată un favorit în cercul de încredere al lui Jennifer Lopez – dar ei au continuat relația oricum – inclusiv cel mai vocal critic al starului din „Argo”, Benny Medina. Disprețul managerului de lungă durată al lui Lopez pentru Affleck datează de la logodna eșuată a cuplului în anii ’80.

„Cei doi nu se suportă unul pe celălalt. Nu se înțeleg și încă există sânge rău„, a declarat o sursă pentru Page Six.

Medina a avut un rol esențial în transformarea lui Lopez – care și-a început cariera ca dansatoare în emisiunea de sketch-uri din anii ’90 „In Living Color” – într-un superstar mondial de primă mână. Dar ea s-a despărțit de el în 2003.

Lopez l-a reangajat pe Medina la câțiva ani după ce ea și Affleck și-au anulat logodna în 2004, iar de atunci vrăjitorul din showbiz a fost unul dintre cei mai de încredere confidenți ai ei.

Cu toate acestea, se pare că nu a spus nimic despre ce relația celor doi a fost reluată. O altă sursă ne-a spus că, de data aceasta, Medina „și-a ținut gura” despre reînceperea idilei și căsătoriei lor.

„Atitudinea lui a fost: ‘Nu voi spune nimic’. Nu a fost niciun ‘Bravo ție’, dar, de asemenea, el nu a fost negativ”, a susținut sursa.

„O cunoaște și știa că se va căsători cu el indiferent de situație, așa că ce rost are?”, ne-a spus sursa.

Totuși, noua idilă a fracturat prietenia lui Lopez cu Leah Remini, pe care a cunoscut-o prin intermediul fostului ei soț, Marc Anthony.

O sursă ne-a spus anterior că Remini a încurajat-o pe Lopez să se gândească la motivul pentru care s-au despărțit înainte de a se urca din nou în barca iubirii cu starul din „Gone Girl”.

„Pentru că este egoist și nu este pe deplin angajat ca partener. J.Lo a fost atât de furioasă încât a tăiat toate legăturile”, au susținut ei.

Conform sursei, cei doi au reluat legătura anul acesta, Remini oferindu-și sprijinul în mijlocul presupuselor probleme conjugale ale lui Lopez și Affleck.

„Nimeni, cu excepția mamei lui Lopez, nu-l place pe Ben Affleck. Este un ticălos triplu”, a declarat a doua sursă.

Insiderul a subliniat situația actuală a cuplului. Sursele ne-au spus recent că starul din „The Town” a amânat depunerea cererii de divorț de Lopez pentru a nu o umili și mai mult, dar este prea puțin și prea târziu.

„Ea este furioasă. El a umilit-o. El a fost cel care a inițiat împăcarea”, ne-a declarat anterior o sursă.

A doua sursă a PageSix a adăugat: „Acest lucru nu a fost cu siguranță pe cartea ei de bingo. I-ar fi scos ochii cuiva dacă i-ar fi spus că se despart după mai puțin de doi ani.”

Reprezentanții lui Lopez, Affleck și Medina nu au comentat.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu