STARNEWS

Nina Dobrev este „puțin în față” în recuperarea sa după accidentul de bicicletă, dar „mai sunt multe de făcut”

Compus de Carolina Digori

Nina Dobrev face progrese în timp ce se recuperează după accidentul ei de motocicletă. Vorbind pentru PEOPLE, vedeta din Vampire Diaries de 35 de ani, a oferit o actualizare a modului în care se vindecă de incidentul din mai.

„Cred că mă descurc destul de bine”, spune ea, adăugând că medicii „au fost destul de surprinși” de cât de repede se recuperează. „Sunt puțin înaintea programului în ceea ce privește vindecarea, dar este încă un proces foarte lung”.

Dobrev spune pentru PEOPLE că și-a rupt ligamentul încrucișat anterior, meniscul și și-a fracturat platoul tibial în timp ce făcea o plimbare cu bicicleta electrică de teren care a dus-o în spital.

„Nu mi-am dat seama că înseamnă între nouă luni și un an de recuperare. Așa că acum sunt doar la o lună, poate trei și jumătate”, spune ea.

„Așa că mai e mult până departe. Și de multe ori, în acest punct al procesului de vindecare, oamenii se accidentează din nou pentru că se simt bine. Și astfel încep să facă lucruri normale. Așa că trebuie să-mi amintesc că încă mă vindec și că mai am puțin timp de trăit.”

Actrița, care tocmai s-a întors de la Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris împreună cu iubitul ei, Shaun White, a declarat că fostul snowboarder și skateboarder profesionist, în vârstă de 37 de ani, a fost „deosebit” de susținător de-a lungul călătoriei sale de recuperare.

„Așa cum am spus, nu am mai fost niciodată înainte, așa că nu am avut nicio idee cât de mult de mers pe jos este.”

Ea adaugă: „Toate străzile sunt închise, așa că trebuie să mergi pe jos de la un loc de desfășurare la altul și să faci toate aceste lucruri. Așa că el a aranjat din timp să aibă un scaun cu rotile acolo, astfel încât să nu trebuiască să merg atât de mult. Am avut bastoanele mele și el a fost acolo lângă mine, având grijă de mine tot timpul.”

Deși Dobrev și White s-au întâlnit pentru scurt timp în 2012, abia în 2019 au fost prezentați oficial. În aprilie 2020, s-au afișat oficial pe Instagram.

Nina Dobrev a fost spitalizată în 21 mai după ce a avut un accident urât de bicicletă. Atunci actrița a postat pe Instagramul său pentru a împărtăși două fotografii: una în care zâmbește în timp ce stă pe o bicicletă electrică, iar alta în care apare întinsă pe un pat de spital cu un guler la gât și o genunchieră.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Nina Dobrev (@nina)

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu