STARNEWS

Concertele din Viena ale lui Taylor Swift au fost anulate din cauza unui atac terorist planificat

Compus de Carolina Digori

Toate cele trei spectacole ale turneului Vienna Eras Tour al lui Taylor Swift au fost anulate după arestarea a doi bărbați care plănuiau un atac terorist pe stadionul Ernst Happel din Austria.

„Cu confirmarea din partea oficialilor guvernamentali a unui atac terorist planificat … nu avem de ales decât să anulăm cele trei spectacole programate pentru siguranța tuturor”, se arată într-o postare pe Instagram împărtășită de Barracuda Music miercuri după-amiază.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Barracuda Music (@barracuda.music)

Organizatorul evenimentului a confirmat că toate biletele vor fi rambursate automat. Nu este clar dacă spectacolele vor fi reprogramate.

Swift, în vârstă de 34 de ani, nu a vorbit încă despre vestea devastatoare.

Page Six a contactat reprezentantul ei pentru comentarii.

Autoritățile au confirmat miercuri după-amiază că un cetățean austriac în vârstă de 19 ani a fost arestat împreună cu un al doilea suspect neidentificat pentru afilierea lor la atacul planificat.

Ambii suspecți au fost radicalizați online, a declarat pentru ABC News Franz Ruf, directorul general pentru siguranță publică din cadrul Ministerului de Interne.

Se crede că adolescentul a jurat credință liderului Statului Islamic la începutul lunii iulie.

Nu este clar ce concert intenționau să vizeze cele două persoane reținute. Swift avea trei spectacole programate la Viena pentru joi, vineri și sâmbătă seara.

Austria a fost penultimul oraș european din cadrul turneului Eras. Creatoarea hit-ului „Karma” urmează să concerteze la Londra, pe stadionul Wembley, timp de cinci seri, între 15 și 20 august.

Swift se apropie de finalul turneului său record, care a început în Glendale, Arizona, în martie 2023.

După Londra, ea va merge la Miami, New Orleans și Indianapolis în toamnă, înainte de a încheia turneul în Canada în decembrie.

Pe fondul zvonurilor că va prelungi din nou Turneul Eras până în 2025, Swift a confirmat în iunie că acesta se va încheia după datele din America de Nord.

„Celebrarea celui de-al 100-lea spectacol pentru mine înseamnă că aceasta este prima dată când mi-am recunoscut și am admis că acest turneu se va încheia în decembrie. Asta este”, le-a spus ea fanilor în timpul unui spectacol în Liverpool, Anglia.

Ea a continuat să descrie turneul ca fiind „cel mai epuizant, mai cuprinzător, dar și cel mai plin de bucurie, cel mai satisfăcător, cel mai minunat lucru care s-a întâmplat vreodată” în viața ei.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu