NOUTĂȚI

Fiii lui Britney Spears l-au „iertat” pe bunicul Jamie pentru acțiunile care au dus la ordinul de restricție

Compus de Redacția STAR

Fiii lui Britney Spears l-au „iertat” pe bunicul Jamie pentru acțiunile care au dus la ordinul de restricție: Le este „dor” de el. Aceștia au lăsat trecutul în urmă când vine vorba de bunicul lor matern, Jamie Spears.

„Băieților le este dor de bunicul lor”, spune marți în exclusivitate pentru Page Six avocatul de lungă durată al lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan. „Ei l-au iertat”.

În august 2019, Jamie a fost acuzat că a intrat într-o altercație fizică cu nepotul său Sean Preston, care avea 13 ani la acel moment.

Acesta ar fi spart o ușă pentru a ajunge la adolescent în timpul unei bătăi și l-ar fi apucat, însă tânărul nu avea nicio vânătaie.

Biroul procurorului districtului Ventura County a decis în cele din urmă să nu îl acuze penal pe Jamie în legătură cu incidentul, dar a fost instituit un ordin de restricție.

„Nu a fost dorința lui Kevin să vadă că Jamie Spears este urmărită penal”, a declarat Kaplan pentru Page Six la acea vreme.

„Raportul de poliție pe care l-a inițiat a fost doar cu scopul de a obține ordine de protecție pentru copii și acestea rămân în vigoare.”

Cu toate acestea, acum că au trecut cinci ani de la acel incident, avocatul din Los Angeles spune că ordinul de restricție „a expirat în termenii săi”.

„Nu există nicio restricție între Jamie care comunică cu ei sau ei care comunică cu Jamie”, confirmă Kaplan.

Când a fost întrebat dacă Sean Preston, 18, și Jayden James, 17, sunt în comunicare cu Jamie, el adaugă: „Au vorbit cu el”.

De asemenea, o sursă a declarat duminică pentru TMZ că băieții ar avea planuri să meargă să-și vadă bunicul în Louisiana.

Kaplan nu a putut confirma călătoria raportată, dar a spus că Federline, nu s-ar „opune” vizitei și că fostul DJ este „susținător” al reconcilierii fiilor săi cu bunicul lor.

Nu este clar ce a dus la această reconciliere și dacă problemele de sănătate ale lui Jamie au jucat un factor.

Tatălui lui Britney i-a fost amputat piciorul în noiembrie 2023, după ce o înlocuire a genunchiului i-a provocat o „infecție teribilă”. Ca urmare, el a devenit imobilizat într-un scaun cu rotile.

Mai multe surse au declarat anterior pentru Page Six că Britney, în vârstă de 42 de ani, nu a vrut să se împace cu tatăl ei, în ciuda sănătății sale în declin, dar Prințesa muzicii pop a părut apoi să-i arunce bătrânului ei o ramură de măslin.

În decembrie 2023, Britney a postat o serie de fotografii retrospective cu tatăl ei, dar nu le-a lăsat nici o descriere.

Federline, la rândul său, a declarat că fiii săi au fost deschiși la reconcilierea cu Jamie încă din 2022.

„I-aș ura absolut bun venit lui Jamie Spears înapoi în viața băieților. Mai ales dacă asta și-ar dori băieții”, a spus el la ITV din Marea Britanie la acea vreme.

„Oamenii fac greșeli. Îmi pare rău pentru el. Mă simt de parcă ar fi fost pus la grea încercare”.

Sean Preston și Jayden James au intrat, de asemenea, pe un drum mai bun cu celebra lor mamă, după ce au fost înstrăinați de ea pentru o perioadă de timp.

Page Six a relatat în exclusivitate în august anul trecut că băieții au reluat legătura cu Britney cu câteva săptămâni înainte.

Kaplan a confirmat, de asemenea, în iunie că Sean Preston și Jayden James au vorbit cu cântăreața de Ziua Mamei, numind-o un „pas în direcția cea bună”.

Cu toate acestea, el a menționat: „Este un proces care necesită mai mult decât un simplu apel telefonic pentru a se realiza”.

Reprezentanții lui Britney nu au răspuns imediat solicitării Page Six de a comenta faptul că fiii ei au vorbit cu Jamie.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu