NOUTĂȚI

Horoscop 7 august 2024. Zodiile care au noroc în dragoste și nativii care se îndrăgostesc

Compus de Redacția STAR

Veşti bune şi surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. Prognozele îmbucurătoate pentru unele zodii prezise de astrologi.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii văd astăzi vedeţi frumosul în orice şi vă puteţi orienta către artă. Tot astăzi reviniți la sentimente mai bune faţă de colegii de muncă.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii au relaţii bune cu părinţii, dar o figură maternă îi poate pune în dificultate. Încercaţi să ţineţi cont şi de sfaturile celor din jur.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Nativii Gemeni sunt implicaţi în diferite activităţi care le oferă plăcere. Pe plan financiar treceţi printr-o perioadă foarte bună.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt motivaţi să facă investiţii în scop familial. Spre seară, deveniţi foarte romantici în relaţia de iubire.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii lasă impresie bună la locul de muncă. Sunteţi fermecători, dar şi foarte lăudaţi de cei din jur. Astrele vă sfătuiesc să fiţi mai deschişi cu colegii de la muncă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele trebuie să fie atenți la bani în această perioadă. Vă simțiți singuratici. Spre seară, atmosfera se mai detensionează și deveniţi mult mai implicaţi în relaţia de cuplu.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţele sunt foarte sociabile. Astăzi îi acordaţi atenţie în special persoanei iubite. Încercaţi să nu dați dovadă de gelozie fără motiv.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii Scorpionii sunt foarte diplomaţi în comunicarea cu cei din jur. Farmecul vostru personal vă ajută să reuşiţi să evoluaţi în carieră.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt nativii care se adaptează uşor în orice situaţie. Astăzi vreţi să învăţaţi cât mai multe lucruri de la oameni cu experienţă.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Astrele spun că nativii Capricornii sunt foarte hotărâţi în ceea ce şi-au propus să facă. Cineva din familie va fi partenerul potrivit în rezolvarea unor probleme financiare.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt axaţi pe shopping astăzi. Spre seară, se poate să primiţi ajutor din partea unei femei, în soluţionarea unei situaţii.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peştii pot fi uşor irascibili. Acest lucru este din cauza oboselii. Ar fi cazul să luaţi o pauză şi să vă relaxaţi.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu