STARNEWS

A fost desemnată cea mai frumoasă actriță contemporană din lume

Compus de Carolina Digori

Potrivit unui studiu, actrița și producătoarea americană Anya Taylor-Joy, în vârstă de 28 de ani, a fost recunoscută drept cea mai frumoasă actriță a timpului nostru. Vedeta serialului TV „The Queen’s Walk” și a viitorului film „Furiosa” a obținut 94,66% la indicatorul care definește „perfecțiunea” aspectului. Ochii ei au fost deosebit de bine evaluați, obținând un scor de 98,9%. Studiul, realizat cu ajutorul tehnologiei informatice și al tehnicilor de analiză facială, a arătat că proporțiile Anyei Taylor-Joy sunt cele mai apropiate de idealurile de frumusețe stabilite de grecii antici.

Alte actrițe care au ajuns în top 5.

Zendaya, actrița în vârstă de 27 de ani s-a clasat pe locul al doilea, cu un scor de 94,37%. Cunoscută pentru rolurile sale din seria Euphoria și filmele Spider-Man, Zendea a obținut note mari pentru proporțiile și simetria feței sale, dar a pierdut ușor din cauza scorului obținut la buze.

    Actrița și modelul Bella Hadid, în vârstă de 27 de ani s-a clasat pe locul al treilea cu un scor de 94,35%. Bella, cunoscută pentru numeroasele sale apariții pe podiumuri și în campanii publicitare, este, de asemenea, aproape de idealul de frumusețe datorită aspectului simetric și proporțiilor faciale.

    Pe locul al patrulea s-a clasat actrița australiană în vârstă de 33 de ani, Margot Robbie cu un scor de 93,43 la sută. Margot Robbie, starul din The Wolf of Wall Street, Suicide Squad și Barbie, a primit note mari pentru trăsăturile sale faciale armonioase și simetria generală.

      Song Hye-kyo, actrița și modelul sud-coreean, în vârstă de 42 de ani, completează top cinci cu un scor de 92,67 la sută. Song Hye-kyo, cunoscută pentru serialele dramatice „Full House” și „Autumn in My Heart”, a fost recunoscută pentru frumusețea sa naturală și trăsăturile faciale rafinate.

      Studiul a fost realizat folosind analiza facială computerizată, care a implicat măsurarea distanțelor dintre punctele cheie ale feței, cum ar fi ochii, nasul, gura și bărbia. Aceste date au fost apoi comparate cu proporțiile ideale.
      Această metodă a fost utilizată în arhitectura și arta Greciei antice pentru a crea compoziții armonioase și plăcute din punct de vedere estetic, scrie filmix.

      Dr. Julian De Silva, care a condus studiul, a declarat: „Tehnologia modernă ne permite să măsurăm și să analizăm cu exactitate trăsăturile feței, ceea ce oferă date obiective privind proporțiile și simetria. Aceste date confirmă faptul că idealurile de frumusețe stabilite cu secole în urmă sunt încă relevante și influențează percepția noastră asupra atractivității.”

      Popularitatea și recunoașterea frumuseții lui Anya Taylor-Joy și a altor actrițe din top cinci pot avea un impact semnificativ asupra carierei lor. Ratingurile ridicate nu numai că le confirmă atractivitatea naturală, dar le pot ajuta și să atragă noi roluri și contracte cu branduri importante.

      Astfel, recunoașterea Anyei Taylor-Joy și a altor actrițe în clasamentul celor mai frumoase femei de astăzi subliniază faptul că principiile de frumusețe bazate pe armonie și proporție continuă să fie importante în lumea filmului și a modei.

      Despre autor

      Carolina Digori

      Lasă un comentariu