NOUTĂȚI

Scandalul tichetelor de autobuz false. Taxatorul va fi concediat

Compus de Redacția STAR

Detalii despre scandalul cu tichete false de autobuz. Ancheta internă desfășurată de conducerea Parcului Urban de Autobuze a arătat că doar un singur taxator este implicat în această schemă ilegală. Anunțul a fost făcut de Vitalie Mihalache, șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană a Primăriei Chișinău, care a precizat că taxatorul urmează a fi concediat.

,,Au fost constatate inclusiv circumstanțele în care ele au fost multiplicate și persoanele care au fost implicate. În cadrul întreprinderii a fost atenționat tot efectivul despre astfel de cazuri, inclusiv modul de identificare și depistare a situațiilor de tipul dat”.

Edilul Ion Ceban a solicitat ca rezultatele anchetei de serviciu să fie transmise procurorilor. Taxatorul se află acum în concediu medical.

Trebuie să fie aplicate cele mai dure măsuri în această privință. Eu înțeleg că sunt șmecheri și găsesc soluții de a fugi pe foaie de boală, imediat, prima zi cum se întoarce la lucru dat afară și dat pe mâna procuraturii”.

Acum două săptămâni, o tânără din Chișinău a anunțat pe rețelele sociale că ar fi primit un tichet fals în timpul unei călătorii în afara orașului.

,,Din start am înțeles că tichetul nu este OK, deoarece un tichet nu poate fi alAm oprit taxatorub. l și l-am întrebat: ce bilet mi-ai dat? A spus să tac, să nu fac gălăgie, deoarece el îmi dă alt bilet”.

Taxatorul care ar fi distribuit tichete false a fost identificat in aceiași zi de administrația Parcului Urban de Autobuze.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu