NOUTĂȚI

Samy Nacéri își apără diferența mare de vârstă cu partenera Sofia Athéna: „Am aprobarea familiei ei!”

Compus de Carolina Digori

De aproape trei ani, Samy Nacéri se iubește perfect cu Sofia Athéna, o actriță cu 33 de ani mai tânără decât el. Actorului de 63 de ani nu prea îi pasă ce crede lumea despre relația sa cu partenera sa, după cum a explicat în coloanele Ciné Télé Revue. Pe 18 iunie, starul Taxi a pășit împreună cu ea pe covorul roșu al Festivalului de Televiziune de la Monte-Carlo. Actorul nu este preocupat de felul în care oamenii privesc relația sa, după cum explică în coloanele Ciné Télé Revue, din această joi 1ʳ august.

„Oamenii cred ce vor, nu-mi pasă! Eu nu locuiesc cu ei, nu-mi dau de mâncare sau de băut. Și apoi nu am luat nici o fată de 15 ani. Nu sunt un pedofil”.

Lui Samy Nacéri nu-i pasă ce cred oamenii despre relația sa, mai ales că are „aprobarea întregii familii”. Actorul se declară „foarte fericit” în viața sa de cuplu și face mai multe confidențe despre ceea ce îi aduce partenera sa zi de zi: „Ea a făcut din mine un om nou! Fiind într-o relație cu o femeie mai tânără, evident că te face să te simți mai tânăr. Vrei să trăiești viața din plin, să o mulțumești. Ea îmi aduce prospețimea ei”. La rândul său, prietenul lui Claire Keim „îi dă putere” în viață și în proiectele sale.

Relația dintre Samy Nacéri și Sofia Athéna este una de lungă durată. În ianuarie 2023, în timpul unei apariții la podcastul lui Laurent Argelier, LA série, actorul a făcut câteva confidențe interesante despre iubita sa și nu a negat că este foarte îndrăgostit de ea.

„Sunt îndrăgostit, da. Sunt foarte îndrăgostit. Trebuie să fie dragoste, pentru că în fiecare dimineață sunt fericit să trăiesc și sunt fericit să merg la muncă, să lupt pentru casa mea, să-mi construiesc casa și să construiesc ceea ce mai am de trăit și ceea ce ea mai are de trăit „, a spus el.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu