STARNEWS

Katy Black și soțul ei, Cristi Cebotari sărbătoresc șase ani de căsnicie. Cum arătau în ziua nunții

Compus de Carolina Digori

Blogherița Katy Black și soțul ei Cristi Cebotari au împlinit șase ani de căsnicie. Cu această ocazie, Cristi a făcut publice mai multe imagini cu cei doi din perioada în care erau doar iubiți. ,,Primele noastre poze ,deja 6 ani soți și soție ❤️”, a scris acesta în descrierea postării.

Felicitările din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară.

,,Cineva cu timpul a dat înțelegere de a nu se schimba ❤️fiți atit de îndrăgostiți încă și 100 de ani”, ,,Aveți o istorie frumoasă . Să fiți mereu așa și din ce în ce mai bravo . Sănătate și liniște familiei voastre”, ,,Să vă țineți până la adânci bătrâneți”, au scris aceștia.

Și Katy Black a făcut o postare astăzi. Aceasta a publicat câteva poze cu buchetul primit cu această ocazie de la soțul ei.

Katy și Cristian Cebotari sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri de pe Instagramul moldovenesc. Cei doi au jucat nunta la scurt timp după ce tânăra a împlinit majoratul.

În anul care a urmat, Katy l-a adus pe lume pe primul lor copil, Eugen. Iar în 2021 familia lor s-a mărit cu încă un membru, Simon, nu a trecut mult timp a venit și vestea unei noi sarcini. Și de această dată, Katy a adus pe lume un băiat, Luca. Acum, cei doi au devenit părinți pentru a patra oară. Cel mai mic membru, Matei are un pic mai mult de jumătate de an.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Cebotari Ecaterina (@katyblack_official)

Katy și Cristian Cebotari au delcarat că nu își mai doresc să devină părinți și că au făcut tot posibilul ca acest lucru să nu se mai întâmple, fără să ofere detalii exacte despre ce ar fi vorba.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu