NOUTĂȚI

Matt Damon și soția sa într-o rară alături de cele patru fiice ale lor la premiera filmului „The Instigators”

Compus de Carolina Digori

Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, au pășit pe covorul roșu cu toate cele patru fiice ale lor pentru a sărbători noul film de acțiune și comedie al actorului, miercuri seara, în New York. Întreaga familie s-a îmbrăcat cât mai bine pentru această rară ieșire în grup, Damon, în vârstă de 54 de ani, arătând elegant într-un costum de culoare kaki asortat cu un tricou alb și adidași.

Soția sa, în vârstă de 47 de ani, l-a completat fiind într-o rochie albă asortată cu tocuri negre cu barete și cercei atârnători.

Ea și-a purtat șuvițele brunete într-o coafură jumătate sus, jumătate jos și a adăugat un strop de culoare cu ruj roșu.

Fiicele cuplului – Alexia, 24, Isabella, 18, Gia, 15 și Stella, 13 – au uimit și ele. Alexia și Isabella au optat pentru rochii negre, în timp ce Gia a ales o rochie roșie cu o fantă înaltă, iar Stella a ales o rochie verde mătăsoasă.

Cei soi sunt părinții fetelor Isabella, Gia și Stella, în timp ce Damon este tatăl vitreg al fiicei lui Barroso, Alexia, dintr-o relație anterioară.

Întreaga familie a participat anterior la premiera din iulie 2023 a filmului „Oppenheimer” împreună la Paris, scrie Page Six.

Starul din „Good Will Hunting” preferă să își păstreze viața de familie privată, dar s-a destăinuit despre faptul că este tatăl a patru fete în trecut.

„Nu m-am așteptat niciodată să fiu înconjurat de fete, dar este minunat. Învăț atât de multe, nu în ultimul rând cât de inteligente sunt fetele”, a declarat el pentru Today.com în 2012.

„Am funcționat presupunând că noi, băieții, avem o șansă, dar mi-am dat seama când am fost complet înfășurat în jurul degetului copilului meu de 2 ani, iar ea știa asta”, a continuat el. „Dacă ne pot face asta la vârsta de 2 ani, atunci când vor crește nu vom avea nicio șansă.”

Matt Damon și Luciana Barroso trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani. Actorul a știut că Luciana este sufletul lui pereche și, din prima clipă în care a văzut-o, a știut că o să-și petreacă tot restul vieții cu ea. 

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu