NOUTĂȚI

Oamenii legii au reținut doi bărbați suspectați de uciderea unui bărbat de 59 de ani din satul Ivanovca, raionul Hîncești

Compus de Redacția STAR

Oamenii legii au reușit să REȚINĂ doi bărbați suspectați de uciderea unui bărbat de 59 de ani din satul Ivanovca, raionul Hîncești, în noiembrie 2019. Potrivit datelor preliminare, motivul crimei ar fost o sumă de 10 mii de euro. Cadavrul ars al victimei, cu peste 40 de răni provocate în urma unor lovituri cu un ciocan, a fost găsit în propria casă în 2019. Atunci, un vecin al victimei a decis să verifice de ce bărbatul nu răspunde la apelurile angajaților magazinelor care îi aparțineau. Victima locuia singură după moartea soției, iar cuplul nu avea copii.

Ambii suspecți care au fost reținuți au antecedente penale. Unul dintre ei a fost arestat chiar în ziua eliberării din penitenciarul din Leova, unde ispășise o pedeapsă pentru jaf, trafic de droguri, furt, tâlhărie și huliganism. Cel de-al doilea a fost eliberat din închisoare unde a ajuns pentru huliganism, furt și violență domestică, chiar înainte de comiterea crimei.

Ambii suspecți au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, bărbatul deținut anterior în penitenciarul din Leova colaborează cu ancheta.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu