NOUTĂȚI

Justin Bieber leagănă burtica lui Hailey însărcinată într-un videoclip dulce

Compus de Redacția STAR

Justin Bieber nu-și poate ține mâinile departe de soția sa însărcinată, Hailey Bieber. Cântărețul piesei a postat luni pe Instagram un videoclip drăguț cu el legănând burtica modelului – pe melodia lui Gunna „Time Reveals, Be Careful What You Wish For”.

Justin, 30 de ani, și-a înfășurat brațele în jurul lui Hailey, 27 de ani, în timp ce aceasta își freca burtica în cercuri.

Fondatoarea Rhode Skin a arătat șic într-o rochie fără bretele galben unt și ochelari de soare albi, în timp ce soțul ei a fost îmbrăcat casual într-un tricou alb, blugi negri, o bască verde neon și cizme Louis Vuitton pufoase, care costă 2 520 de dolari.

Ei păreau să fie la o cină în aer liber, unde o masă lungă era așezată sub luminițe și verdeață suspendată.

Cu doar câteva zile înainte, Justin a împărtășit o privire asupra escapadei romantice pe plajă a cuplului într-o serie de fotografii împărtășite pe social media.

Cei doi au fost văzuți relaxându-se la o vilă uimitoare de pe malul oceanului, cu o piscină privată.

Justin și Hailey au anunțat că ea este însărcinată cu primul lor copil în luna mai, după ce și-au reînnoit jurămintele în timpul unei ceremonii romantice în Hawaii.

Pentru a comemora ocazia, câștigătorul premiului Grammy i-a oferit fostului coprezentator al emisiunii „Drop the Mic” un inel de logodnă modernizat, cu un diamant de 1,5 milioane de dolari. Ea a mutat diamantul original de 400.000 de dolari pe degetul mic.

Ulterior, fanii au speculat că cuplul așteaptă o fetiță, după ce Hailey a postat pe Instagram fotografii cu arta ei de unghii cu mențiunea: „mici flori de cireș pe unghiile mele mici flori de cireș în burta mea”. Cu toate acestea, ea nu a confirmat încă sexul.

Justin și fata de pe copertă s-au întâlnit prima dată între 2015 și 2016 și s-au logodit în iulie 2018 după ce și-au reconciliat relația. S-au căsătorit la un tribunal din New York City în septembrie 2018 și au avut o a doua celebrare a nunții în Carolina de Sud cu prietenii și familia un an mai târziu.

Hailey a recunoscut recent că s-a îndepărtat de membrii familiei sale – care includ tatăl ei, Stephen Baldwin, sora ei, Alaia Baldwin, și unchiul ei Alec Baldwin – deoarece se concentrează pe creșterea propriei familii cu starul pop.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu