NOUTĂȚI

Jennifer Aniston a fost sropită cu ulei fals în timp ce filma „The Morning Show”

Compus de Redacția STAR

A avut un început de dimineață dificil. Jennifer Aniston a fost fotografiată duminică filmând emisiunea „The Morning Show” în New York și a trebuit să îndure un jet de ulei fals. Fotografiile surprinse de câștigătoarea premiului Emmy, în vârstă de 55 de ani, arată personajul ei, Alex, făcându-și loc prin ceea ce pare a fi un protest înscenat, când un atacator necunoscut aruncă lichidul negru unsuros peste ea.

Îmbrăcată într-o bluză albă fără mâneci și pantaloni evazați kaki, costumul lui Aniston a fost complet distrus în timp ce își croia drum prin mulțimea furioasă.

Nu este clar împotriva a ce se manifesta grupul, deși pe pancarte scria „Revolta extincției”.

Drama Apple TV+ a obținut recent o serie de nominalizări la premiile Emmy – inclusiv pentru serialul dramatic de excepție și pentru actrița principală de excepție într-un serial dramatic, atât pentru Aniston, cât și pentru coprezentatoarea ei, Reese Witherspoon.

„The Morning Show” se desfășoară în culisele unui program de știri fictiv bazat pe cartea lui Brian Stelter despre războaiele din emisiunile matinale, numit «Top of the Morning», în care sunt implicați Katie Couric, Matt Lauer și alți jucători cheie din industrie.

„Am atât de multe gânduri … Am crezut că unele dintre ele au fost foarte interesante și cred că impactul pe termen lung și devastarea gravă care rezultă din anumite comportamente au fost destul de bine reprezentate, sau destul de bine transmise în asta”, a declarat Couric în podcastul «Everything Iconic with Danny Pellegrino» în aprilie 2020.

„Cred că Jennifer Aniston este grozavă. … Mi-aș fi dorit să o facă mai carismatică, pentru că cred că ai nevoie de o anumită efervescență pentru a reuși într-un astfel de show”, a continuat Couric.

Serialul, care filmează al patrulea sezon, le urmărește pe prezentatoarele rivale Alex și Bradley (Witherspoon) în timp ce își croiesc drum prin titluri din viața reală, cum ar fi pandemia COVID-19 și războiul ruso-ucrainean.

„The Morning Show” nu a anunțat încă data premierei sezonului 4.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu