NOUTĂȚI

Cel puțin 130 de persoane rănite în Rusia, după ce un tren de pasageri s-a cioncit cu un camion

Compus de Redacția STAR

Cel puțin 130 de persoane au fost rănite luni în Rusia, după ce un tren cu 803 pasageri la bord s-a ciocnit violent cu un camion în regiunea Volgograd, scrie BBC. În urma coliziunii, 16 persoane, inclusiv trei copii, au fost spitalizate.

„Soțul meu este aici, în vagonul răsturnat. Scoate afară lucrurile oamenilor. ”

„Pentru distribuție mergeți la autobuze. ”

Potrivit Căile Ferate Ruse, vinovat de accident este șoferul camionului care nu a respectat regulile de circulație.

„Conform informațiilor confirmate, șoferul mașinii a încălcat flagrant regulile de circulație și a intrat pe trecerea la nivel cu sistemul de semnalizare în fața unui tren aflat în apropiere”, susțin reprezentanții Căilor Ferate Ruse.

După cum a precizat compania, mecanicul a frânat de urgență, dar viteza trenului era de 65 km/h și distanța era prea mică, iar coliziunea nu a putut fi evitată. În consecință nouă vagoane ale trenului au deraiat, iar alte șapte s-au răsturnat. Șoferul camionului, care ar fi provocat accidentul, este internat la spital în stare gravă.

„-Este viu. -Doar că are sânge pe mână.

Salvatorii au reușit să scoată și o femeie rănită care a rămas blocată în unul dintre vagoanele răsturnate.

Traficul feroviar pe tronsonul unde s-a produs accidentul a fost suspendat, patru trenuri de pasageri fiin trimise pe o altă rută. Comitetul de Investigații a deschis un dosar penal în temeiul articolului privind încălcarea normelor de siguranță și exploatare a transportului feroviar.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu