NOUTĂȚI

Horoscop 29 iulie 2024. Zodiile care nu iartă pe nimeni. Nativii care nu acordă o a doua şansă

Compus de Carolina Digori

Astrologii au veşti bune pentru această zi. Pentru unii nativi ai zodiacului se prevăd surprize frumoase, unii însă sunt dispuși să nu ierte pe nimeni.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Nativii din zodia berbec sunt astăzi foarte sensibili cu cei apropi. Invers este însă la locul de muncă, unde sunteţi primii care trec la treabă!

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt determinaţi să aibă succes. Este crucial pentru voi să vă folosiţi creativitatea! Pe lângă asta, aveți grijă dă cât de implicaţi sunteți în relaţia de iubire.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt gata pentru a învăța lucruri noi. Este timpul să treceţi la acţiune şi să fiţi mai încrezători în forţele !proprii.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii reuşesc să-şi încheie toate sarcinile cu bine datorită faptului că sunt lideri foarte buni. Seara se așteaptă a fi una de suflet, alături de prieteni. 

Leu (23 iulie – 22 august)

Relația de cuplu va trece prin turbulențe încă de dimineață. La serviciu, în schimb o aveţi parte de o atmosferă foarte relaxantă, ceea ce vă vaface să activați fără impedimente.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt buni prieteni, astăzi depun un efort mare să-şi ajute un prieten cu probleme financiare. A doua parte a zilei vă va găsi în compania celor dragi.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii Balanţă nu iartă pe nimeni astăzi. Cu toate că sunteţi deschişi cu colegii de muncă, deveniţi necruţători cu cei care vă împiedică ascensiunea.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astăzi nimeni nu poate sta în calea Scorpionilor care sunt hotărâţi să lupte pentru ideile lor la locul de muncă. Nu vă lăsaţi până nu vă faceţi ascultaţi de ceilalţi!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii au o zi ideală să-şi expună ideile în faţa familiei. Încecaţi să fiţi mai tandri cu cei apropiaţi şi să renunţaţi la egoism.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru Capricorni este o zi benefică pentru căsătorii. La polul opus, din cauza tendinţei voastre de a domina în relaţia de cuplu, ete posibil să iasă scântei.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii ar trebui să nu se mai streseze atât de mult la job. Luaţi-o mai uşor, pentru că pe acest lucru vă va putea afecta sănătatea.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peştii sunt cam severi astăzi cu persoanele dragi. Ce ține de planul profesional, atunci aici sunteţi dornici să învăţaţi cât mai multe lucruri.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu