NOUTĂȚI

Bette Midler recunoaște că ea și soțul ei au dormit în „dormitoare separate” timp de 40 de ani

Compus de Carolina Digori

Bette Midler a dezvăluit că secretul căsniciei ei de lungă durată este să doarmă în „dormitoare separate”. „Soțul meu sforăie”, a explicat ea într-un interviu cu Entertainment Tonight publicat joi. Midler, în vârstă de 78 de ani, este căsătorită cu Martin von Haselberg din 16 decembrie 1984.

De asemenea, ea a declarat pentru ET că mariajul lor a fost o „călătorie fabuloasă” și a recunoscut că au dormit în dormitoare separate de la începutul idilei lor.

La începutul acestei luni, vedeta din „Hocus Pocus” a reflectat asupra căsniciei lor de 40 de ani, amintindu-și decizia ei „foarte impulsivă” de a-l cere în căsătorie pe von Haselberg. După ce acesta a acceptat, au mers în Sin City și s-au căsătorit cu un imitator al lui Elvis, la capela Starlight, acum închisă.

„Întotdeauna o idee bună”, a glumit ea la emisiunea „Today With Hoda & Jenna”. Ea a mai spus că se simte „uimită” că a putut fi căsătorită atât de mult timp.

Cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a căsătoriei lor, Midler a spus că ea crede că mariajul ei a funcționat atât de bine pentru că și-au acordat spațiu unul celuilalt.

„Cred că secretul este să vă dați unul altuia mult avantaj și mult spațiu și să nu fiți în fața celuilalt tot timpul”, a declarat ea pentru People în noiembrie 2014. Ea a spus că „ascultarea” și dorința de a face compromisuri sunt, de asemenea, factori importanți.

Ea și von Haselberg au în comun o fiică, Sophie von Haselberg, care s-a născut în 1986.

În timp ce vorbea pentru People, actrița din „First Wives Club” l-a numit pe Sophie „cea mai mare realizare a sa” – dar nu și-a asumat toate meritele.

„Soțul meu este probabil cel mai bun tată care a trăit vreodată. Este fantastic”, a exclamat Midler.

„El a preluat sarcinile când eram pe drumuri. A învățat-o o limbă străină. A învățat-o să gătească.”

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu