NOUTĂȚI

Salma Hayek compleșită de emoții. Va fi unul dintre cei 175 de purtători ai torței la Jocurile Olimpice

Compus de Carolina Digori

Salma Hayek este deja foarte emoționată în legătură cu Jocurile Olimpice
Salma Hayek are onoarea de a fi unul dintre cei 175 de purtători ai torței la Jocurile Olimpice din acest an, dar chiar și cu experiența ei pe covorul roșu și în lumina reflectoarelor de la Hollywood, ea încă are toate emoțiile. Astăzi, ea a postat pe Instagram imagini cu ea la palatul Château de Versailles, numind experiența de a purta torța olimpică o „onoare”.

În fotografii, ea a purtat o ținută complet albă, cu inelele olimpice brodate pe piept și data. Cu toate acestea, ea nu a fost singură, deoarece i-au fost alături politicianul Rachida Dati, fotbalistul francez Presnel Kimpembe și Patrick Bruel.

„Ieri, am avut onoarea de a purta flacăra olimpică, un simbol al luminii, speranței, păcii și unității ♾️. Dacă credeți în aceste valori, să știți că ați fost alături de mine la fiecare pas”, a subtitrat ea postarea. „În timp ce am trecut torța și am luat parte la ștafetă, am fost mândră să reprezint spiritul durabil al Jocurilor Olimpice, aducând lumină, speranță și unitate pentru toți. #Olimpiada #Paris2024”.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 

Dacă cineva se întreabă de ce Hayek a fost aleasă să participe la ștafeta din acest an, legăturile sale cu Franța sunt puternice. Este căsătorită cu directorul general al Kering, François-Henri Pinault, și participă în mod regulat la evenimente politice, precum dineuri de stat cu președintele francez Emmanuel Macron și prima doamnă Brigitte Macron.

Hayek a postat, de asemenea, despre onoare ieri, când se pregătea pentru etapa ei din ștafetă. În acea postare pe Instagram, ea stătea într-o mașină și cânta împreună cu Eminem „Lose Yourself”.

„Mă pregătesc să particip la ștafeta torței olimpice din Paris! Simt entuziasmul și unitatea pe care le aduc Jocurile Olimpice. Rămâneți conectați pentru mai multe fotografii cu torța mâine🌟”, a scris ea înainte de a-și traduce legenda în spaniolă.

Jocurile Olimpice de la Paris va începe de vineri, 26 iulie și timp de 18 zile vor acapara atenția iubitorilor de sport  din întreaga lume. Aceasat va fi a  34-a ediție a Jocurilor Olimpice de Vară.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu