NOUTĂȚI

Ministrul francez al Sporturilor confirmă în mod voalat prezența lui Céline Dion la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Compus de Carolina Digori

Amélie Oudéa-Castéra, ministrul francez al sporturilor în exercițiu, a alimentat speculațiile tot mai numeroase conform cărora Céline Dion este pe punctul de a reveni în scenă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris.

Franța urmează să intre în istorie vineri, spectacolul său de patru ore desfășurându-se pe Sena și la poalele Turnului Eiffel, mai degrabă decât pe un stadion, cu participarea a peste 3 000 de dansatori și 6 000 de sportivi.

În afară de cântăreața franceză Aya Nakamura, care a fost confirmată de președintele Emmanuel Macron în primăvară, lista artiștilor este secretă, screa deadline.

Speculațiile potrivit cărora Dion va susține vineri prima sa reprezentație live în ultimii patru ani au luat amploare în ultimele zile, după ce mega-vedetă a fost văzută la Paris.

Întrebată cu privire la aceste zvonuri în cadrul unui interviu acordat postului francez TF1 în cadrul emisiunii Bonjour, Oudéa-Castéra a declarat că prezența cântăreței în capitala Franței nu a fost „întâmplătoare”.

Ea nu a vrut să precizeze dacă Dion urmează să cânte, spunând mai degrabă: „Există o multitudine de roluri posibile în cadrul unei ceremonii de deschidere”.

Afirmând că elementul surpriză a fost „capital”, ministrul s-a abținut de la alte comentarii.

De asemenea, ea a refuzat să se pronunțe cu privire la sugestiile potrivit cărora Lady Gaga ar urma să cânte, după ce vedeta a fost văzută luni stând lângă un pian pe o platformă de pe Sena.

„V-am promis artiști foarte mari”, era tot ce spunea.

Jocurile Olimpice de la Paris va începe de vineri, 26 iulie și timp de 18 zile vor acapara atenția iubitorilor de sport  din întreaga lume. Aceasat va fi a  34-a ediție a Jocurilor Olimpice de Vară.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu