LIFESTYLE

Oameni de afaceri, artiști, jurnaliști, politicieni și vedete din showbizul moldovenesc au sărbătorit 20 de ani de la fondarea revistei VIP Magazin

Compus de Redacția STAR

Oameni de afaceri, artiști, jurnaliști, politicieni și vedete din showbizul moldovenesc și-au dat întâlnire duminică pe podgoriile unei vinării de lângă orașul Strășeni pentru a sărbători 20 de ani de la fondarea revistei VIPmagazin. Invitații s-au delectat cu bucate rafinate în cadrul unui banchet organizat în aer liber și s-au bucurat de muzică bună și de o atmosferă elegantă. Printre artiștii care urcat pe scenă s-a numărat și trupa ACORD.

Fondatoarea revistei, Rodica Ciorănică, spune că aniversărea a fost un bun prilej să-i adune pe toți cei care au fost alături de revistă în acest parcurs și pe cei care au apărut pe coperta acesteia. Potrivit Rodicăi Ciorănică, chiar și ploaia și vremea rea nu au putut strica atmosfera de sărbătoare și dispoziția invitaților

,,Este 20 de ani, este tare multă muncă în spate. Tare mulți oameni minunați, pe care i-am cunoscut în ani și care sunt alături de VIPmagazin, asta pentru mine contează. Suntem o revistă, o comunitatea a celor puternici, oamenilor care reușesc tot timpul să meargă înainte. Pentru noi a fost, încă odată spun, foarte multă muncă și foarte multă recunoștință, recunoaștere, respect”.

La eveniment a participat și unul dintre foștii președinți ai Republicii Moldova. Petru Lucinschi a fost pe una din primele coperți ale revistei.

,,Noi n-avem multe reviste care și-au păstrat nivelul pe parcursul a 20 de ani. VIPmagazin cuprinde de fapt toată temele. Așa acțiune ca cea care se întâmplă astăzi eu cred că e un exemplu pentru toți cei alți și trebuie de adunat oameni pe sentimente frumoase, de adunat oameni cu gânduri frumoase, care cred în țară, de aceea rămâne să o felicităm și să ne bucurăm”.

La eveniment au participat mai mulți artiști și oameni de afaceri din Moldova care și-au povestit destinele pe paginile revistei.

,,Nouăsprezece ani în urmă, deci deja era un an de când VIPmagazin exista și ele au fost cele primele fete, care au luat de la mine un interviu mare și au făcut un articol frumos, pentru asta vreau să le mulțumesc, pentru că m-am lansat pe bune cu revista VIPmagazin, sunt fericită. Vreau să felicit pe Rodica și toată echipa ei, echipa care a lucrat în decurs de acești 20 de ani pentru că îmi dau seama că totuși a schimbat dar oricum toți au făcut un lucru important ca astăzi noi sărbătorim VIPmagazin 20 de ani”, a spus interpreta Geta Burlacu.

,,Mi-a făcut plăcere atunci când Rodica a venit cu propunere ca să apar pe coperta revistei la 20 de ani. Inițial când am primit întrebările pentru interviul mi s-au părut foarte multe, dar răspunzând la aceste întrebări, parcă am răsfoit și eu prin toată activitatea mea de până acum și îi doresc în continuare mulți ani înainte, plini toți de succes și sper să ne mai revedem la alte aniversări”, a spus Livia Pavilescu, manager Centrul Medicilor de Familie Nr4.

Surpriza serii a fost trupa din România Direcția 5. Seara a culminat cu focuri de artificii.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu