STARNEWS

Madonna face o apariție surpriză la premiera Deadpool & Wolverine – aducându-și fiicele gemene și stilul său îndrăzneț

Compus de Carolina Digori

Vedeta pop, în vârstă de 65 de ani, a ieșit pentru o apariție rară pe covorul roșu la premiera din 22 iulie de la New York și a transformat cu siguranță covorul roșu în podiumul ei personal cu stilul ei îndrăzneț. Muziciana câștigătoare a premiului Grammy a purtat semnătura ei glam sub forma unui ansamblu sexy format dintr-o rochie scurtă neagră cu blazer, botine asortate și ochelari de soare. Gemenele sale Estere și Stella, în vârstă de 11 ani, i s-au alăturat pentru fotografii cu starurile Ryan Reynolds și Hugh Jackman și regizorul Shawn Levy.

Madonna a venit să susțină filmul Marvel în care apare cântecul ei din 1989 „Like a Prayer” – iar remixul este epic.

Într-un interviu acordat pe 19 iulie lui Andy Cohen pe SiriusXM, Ryan Reynolds și Jackman, care îi interpretează pe Deadpool și, respectiv, Wolverine, și regizorul Shawn Levy au dezvăluit cum au reușit să obțină binecuvântarea creatoarei de hituri pentru a folosi piesa la început.

„A implicat o vizită personală la Madonna, unde i-am arătat secvența în care urma să fie folosit „Like a Prayer””, a recunoscut Levy.

„A fost mare lucru să o ceară și cu siguranță și mai mare lucru să o folosească”, a spus Reynolds. „Ne-am dus și ne-am întâlnit cu ea și i-am arătat cum va fi folosită, unde și de ce.”

Din fericire, Madonna a fost total de acord – și a ajutat faptul că fiul ei este un fan al primelor două filme Deadpool. „A dat o notă grozavă”, a povestit Reynolds. „S-a uitat la film și, nu glumesc, [a spus]: ‘Trebuie să faci asta’. Și la naiba, dacă nu a fost la fix.”

În plus, față de gemeni, Madonna este mama lui Lourdes, 27, Rocco, 24, David, 18, și Mercy 18. Estere și Stella s-au născut în Malawi pe 24 august 2012. Madonna le-a adoptat pe fete în februarie 2017, când acestea aveau 5 ani.

Deadpool & Wolverine ajunge în cinematografe pe 25 iulie.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu