STARNEWS

Nicolas Cage se bucură de o ieșire cu fiul rar văzut Kal-El, în Italia, după arestarea lui Weston, un alt fiu al actorului

Compus de Carolina Digori

Nicolas Cage a ieșit în oraș cu fiul său care poartă numele lui Superman. Starul din „National Treasure” a fost văzut în vacanță în Italia săptămâna aceasta cu Kal-El Coppola, în vârstă de 18 ani. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se plimbau pe străzile din Veneția purtând stiluri vestimentare opuse.

Cage, în vârstă de 60 de ani, a purtat un set Robert Graham din două piese cu modele îndrăznețe, în timp ce fiul său adolescent a optat pentru pantaloni de trening Nike negri și un tricou negru.

Actorul din „Moonstruck” îl are pe Kal-El cu a treia sa soție, Alice Kim. Fostul cuplu a fost căsătorit timp de mai bine de un deceniu înainte de a se despărți în ianuarie 2016.

Cage s-a căsătorit a patra oară, dar a anulat nunta câteva zile mai târziu. El s-a căsătorit apoi cu a cincea și actuala soție, Riko Shibata. Câștigătorul premiului Oscar este, de asemenea, tatăl fiului Weston Coppola, pe care îl are cu fosta Christina Fulton, și al fiicei August Francesca Coppola Cage, în vârstă de 1 an, pe care Cage o are cu Shibata din 2022.

Weston, în vârstă de 33 de ani, a ajuns recent pe prima pagină a ziarelor după ce a fost arestat pentru atac cu o armă mortală după ce și-a atacat mama în mijlocul unei crize de sănătate mintală.

Deși presupusa agresiune a avut loc în aprilie, Weston a fost arestat abia la începutul acestei luni. Înregistrările consultate de Page Six arată că Weston a fost eliberat pe o cauțiune de 150 000 de dolari.

Fulton, în vârstă de 57 de ani, a confirmat că arestarea fiului ei a fost rezultatul unei „furii maniacale”.

„În câteva minute, am fost atacată cu brutalitate și am suferit răni grave”, a spus ea într-o declarație pentru People.

Actrița din „Doors” a susținut că a făcut „rugăminți disperate” către ofițerii care au răspuns pentru a-și reține fiul pentru o evaluare psihologică, dar aceștia i-ar fi „refuzat” cererea.

„Ca mamă, sunt profund întristată și îngrijorată de criza continuă de sănătate mintală a lui Weston”, și-a încheiat Fulton declarația.

„Este necesar ca el să primească ajutorul de care are nevoie cu disperare”.

La o săptămână după arestarea sa, Weston a finalizat divorțul de a treia sa soție, Hila Cage Coppola.

Hila va păstra în continuare custodia exclusivă a celor doi copii ai lor, Cyress și Venice, ambii în vârstă de 4 ani. Weston nu are în prezent drept de vizită, în așteptarea unui nou ordin judecătoresc.

Weston mai este tatăl fiilor Lucian și Sorin, pe care îi împarte cu fosta soție Danielle.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu