NOUTĂȚI

Un medic de la urgență a murit, iar fiica sa se zbate între viață și moarte la spital

Compus de Redacția STAR

Un medic în vârstă de 34 de ani, angajat al Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău a decedat, iar fiica sa în vârstă de doar un an se zbate între viață și moarte la spital după ce au fost loviți de o mașină. Victima traversa cu fetița în brațe strada într-un loc neiluminat.

Nenorocirea s-a produs duminica seara în apropiere de satul Ivancea din raionul Orhei, iar impactul a fost atât de violent încât bărbatul a murit pe loc, iar fiica sa a fost preluată de medicii de pe ambulanță și transportată la Spitalul Raional Orhei. Ulterior, micuța a fost transferată prin intermediul Serviciului Aviasan la Institutul Mamei și Copilului din Capitală.

,,La internare, pacienta era în stare gravă, aceasta avea mai multe leziuni, traumatisme. A fost internată în Secția de reanimare și terapie intensivă unde se află și până la moment sub supraveghere medicală”.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a fetiței.

,,Deocamdată, medicii nu fac careva pronosticuri. Este în stare gravă”.

Victima a lucrat timp de opt ani în calitate de tehnician radiolog de urgență la spitalul de Urgență din Capitală. Anterior, a activat în cadrul Centrului Medicilor de familie din municipiul Bălți. Colegii medicului deplâng moartea premature a acestuia.

,,În aceste momente triste, transmitem condoleanțe și sentimente de profundă compasiune soției, rudelor, colegilor și tuturor celora care l-au cunoscut pe Grigori Cojocari și le dorim multă putere pentru a trece peste această grea încercare”, au scris reprezentanții Institutului de Medicină Urgentă.

La volanul mașinii care a lovit medicul se afla un tânăr de 20 de ani. Alcooltestul a arătat că șoferul nu era băut. Inspectoratul de Poliție Orhei a inițiat un process penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu