STARNEWS

Sean „Diddy” Combs revine pe Instagram în mijlocul anchetei privind traficul sexual pentru a sărbători cea de-a 18-a aniversare a fiicei sale Chance

Compus de Carolina Digori

Sean „Diddy” Combs a revenit pe Instagram pentru a sărbători aniversarea fiicei sale mai mare, Chance Combs. „Fetița mea a împlinit astăzi 18 ani”, a subtitrat el postarea de pe Instagram.”Sunt atât de mândru de tine Chance. Te iubesc. @myfancychance 🖤🙏🏿💫⚡️✨”.

Rapperul, în vârstă de 54 de ani, a împărtășit o fotografie a adolescentei, pe care o are împreună cu Sarah Chapman, pe plajă într-o rochie croșetată. El a împărtășit, de asemenea, o fotografie cu el și Chance dormind împreună.

Viitoarea studentă de la NYU’s Tisch School of the Arts i-a mulțumit tatălui ei pentru dulcele compliment de ziua de naștere în comentariile postării sale, scriind: „Mulțumesc ❤️💕 te iubesc”.

Postarea lui Sean către fiica sa vine la o lună după ce și-a șters Instagram-ul – inclusiv videoclipul în care își cerea scuze pentru abuzul asupra fostei iubite Casandra „Cassie” Ventura.

În noiembrie anul trecut, cântăreața „Me & U”, în vârstă de 37 de ani, a intentat un proces împotriva tatălui a șapte copii, cu care s-a întâlnit ocazional timp de 10 ani, acuzându-l de viol și abuz fizic.

În mai, CNN a publicat o înregistrare video cu una dintre altercațiile fizice descrise de Ventura în procesul ei.

În înregistrarea video de supraveghere a hotelului, realizată în martie 2016, Sean a lovit-o cu pumnii și picioarele pe cântăreață în timp ce aceasta încerca să fugă într-un lift.

Fondatorul Bad Boy Records și-a cerut scuze pe Instagram pentru acțiunile sale din videoclip, spunând că comportamentul său a fost „de neiertat” și că a fost „dezgustat” de el însuși.

În martie, locuințele din Miami și Los Angeles ale lui Sean au fost percheziționate de Homeland Security în legătură cu o anchetă în curs privind traficul sexual.

Câștigătorul premiului Grammy se confruntă în prezent cu alte șapte procese, în care este acuzat de o serie de abateri sexuale și alte activități ilegale. El a negat toate acuzațiile.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu