NOUTĂȚI

Doi soți și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident

Compus de Redacția STAR

Un bărbat de 74 de ani și soția acestuia, în vârstă de 69 de ani și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident rutier produs în dimineața zilei de joi în raionul Râșcani. Potrivit informațiilor preliminare ale poliției, bărbatul ar fi ignorat linia continuă și în timp ce efectua manevra de întoarcere a fost lovit lateral de un autocar de pe ruta Chișinău-Kiev.

În urma impactului, cele două persoane din automobil, care au avut de suferit, au rămas blocate între fiarele contorsionate ale autoturismului. A fost nevoie de intervenția salvatorii pentru a efectua lucrări de descarcerare.

Femeia era încă viață când a fost scoasă dintre fiare, dar traumatismele pe care le-a suferit au fost incompatibile cu viața. Decesul ei a survenit la scurt timp, în ambulanță. În mijlocul de transport de linie se aflau 19 pasageri care nu au fost răniți, anunță reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Circumstanțele exacte ale producerii accidentului urmează să fie stabilite de angajații Inspectoratului de Poliție Râșcani.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu