LIFESTYLE

Horoscop 8 iulie. Noutăți frumoase la început de săptămână

Compus de Redacția STAR

Horoscop 8 iulie. Gemenii sunt pe drumul cel bun și se simt foarte liniștiți iar nativii Săgetător se bucură de armonie în familie. 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii se concentrează prea mult pe curățenie astăzi. Astrele vă recomandă să vă relaxați și să luați lucrurile pe rând!

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Pentru nativii Taur, dragostea este în aer! Astăzi sunteți foarte receptivi la sentimentele partenerului vostru!

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt pe drumul cel bun și se simt foarte liniștiți. În a doua parte a zilei, este posibil să petreceți timp cu prietenii.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui să fie mai cumpătați cu cheltuielile. La job, aveți o zi excelentă și reușiți să finalizați toate proiectele.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt norocoși pe plan financiar. Sunteți concentrați pe imaginea și cariera voastră!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele se bazează pe intuiție și momentan nu iau în considerare o eventuală căsătorie. Trebuie să învățați să construiți treptat pentru a avea o bază solidă!

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii Balanță ajută un prieten astăzi. Aveți grijă și de starea voastră psihică, deoarece nu sunteți în cea mai bună perioadă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii caută senzații tari. Totodată, sunteți foarte spirituali și aveți nevoie de momente de meditație pentru a vă gândi la viitor.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativii Săgetător se bucură de armonie în familie. Pe plan profesional, vă gândiți să schimbați jobul, fiind dornici de evoluție!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii nu sunt într-o dispoziție prea bună. Astăzi veți petrece mai mult timp acasă și veți fi mai retrași social.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii pot transmite semnale greșite fără să-și dea seama. Fiți atenți și la cheltuieli, pentru a nu risca pierderi financiare.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Pentru nativii Pești, aceasta este o perioadă perfectă pentru a începe relații noi sau chiar pentru a se căsători. Alături de persoana potrivită, redescoperiți bucuria de a trăi!

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu