NOUTĂȚI

Biciclete de milioane, furate. Doisprezece moldoveni și trei ucraineni au fost reținuți de autoritățile franceze după ce au furat biciclete în valoare de aproape 1,8 mil eur

Compus de Redacția STAR

Doisprezece moldoveni și trei ucraineni au fost reținuți de autoritățile franceze după ce au furat biciclete performante, în valoare de aproape 1,8 milioane de euro. Potrivit oamenilor legii, bicicletele erau furate din depozitele și magazinele din Franța și vândute ulterior în Moldova și Ucraina ca marfă de mâna a doua. Bicicletele furate valorau între 3000 și 10.000 de euro.

Afacerea infracțională a fost pusă pe roate în 2021. Săptămâna trecută, sub egida Europol, împreună cu Jandarmeria Națională a Franței și Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” au fost efectuate percheziții în Chișinău, Cantemir și Cahul. În prezent, patru suspecți cu vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, anterior judecați pentru furturi și jafuri în țara noastră, sunt investigați în dosarul furtului de biciclete, precizează oamenii legii.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu