STARNEWS

Kylie Jenner plânge după comentariile „jignitoare” că și-a „nenorocit” fața cu „atâtea operații” și fillere

Compus de Carolina Digori

Ține pasul cu cei care o urăsc. Într-un episod recent al emisiunii „The Kardashians”, difuzată de Hulu, Kylie Jenner, în vârstă de 26 de ani, a vorbit despre reacțiile negative pe care le-a primit în legătură cu aspectul ei și cu operațiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

„Este ca un miracol că încă mai am încredere și că încă mă pot uita în oglindă și să mă gândesc că sunt drăguță”, i-a mărturisit Kylie surorii sale Kendall Jenner, în timp ce cele două discutau pe canapea.

Ea a continuat să vorbească în mod special despre Săptămâna Modei de la Paris, la care a participat în septembrie 2023. Cea mai tânără Jenner a spus că, pentru prima dată, a decis că „nu va purta mult machiaj” în timp ce participă la spectacole – ceea ce i-a determinat totuși pe critici să îi atace aspectul.

„Port prea mult machiaj și se spune: „Porți prea mult machiaj”. Apoi mă duc și nu port mult machiaj și cineva mă surprinde într-o lumină ciudată”, s-a plâns ea.”Poți să te uiți la poze de când am 13 ani – am doar aceste linii”, a continuat mama a doi copii, arătând spre obrajii ei. „Dar le am încă de când eram copil”.

Vorbind în cadrul unei confesiuni, Kylie a precizat că nu doar această poveste anume a supărat-o.

„Aud tot timpul lucruri urâte despre mine„, i-a spus ea unui producător din spatele camerei, adăugând că, după mai bine de 10 ani în lumina reflectoarelor, „devine obositor”.

În timp ce emisiunea a revenit la conversația ei cu Kendall, Kylie s-a întrebat de ce oamenii cred că este în regulă să facă comentarii răutăcioase, scrie PageSix.

Cred că este un lucru general în familia noastră„, a răspuns topmodelul. „Suntem dezumanizați. Ei nu cred că există reguli cu noi. În timp ce, de exemplu, dacă ai vorbi la fel ca despre noi despre orice altă femeie, oamenii ar veni în apărarea lor toată ziua. Dar, din anumite motive, în cazul nostru, parcă nu cred că avem sentimente.”

Kylie a fost de acord, adăugând că, în ciuda faptului că a optat pentru un look mai natural, trollingul a continuat.

„Am făcut o călătorie anul trecut, dizolvându-mi jumătate din umplutura de buze„, a recunoscut ea.

„Urăsc chiar să am această conversație iar și iar și iar. Simt că este o pierdere de timp pentru că mă gândesc că, la mine, nu se va schimba niciodată.”

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu