STARNEWS

Avocatul lui Justin Timberlake vorbește despre arestarea starului în Hamptons pentru conducere în stare de ebrietate

Compus de Carolina Digori

Avocatul lui Justin Timberlake a vorbit după ce starul pop a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului în Hamptons. Biroul avocatului local Edward Burke Jr. a dat miercuri o declarație pentru Page Six, în care a spus următoarele „Domnul Burke așteaptă cu nerăbdare să îl apere viguros pe domnul Timberlake împotriva acestor acuzații. El va avea multe de spus la momentul potrivit. În prezent, el așteaptă să primească toate dovezile de la biroul procurorului”.

Timberlake, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut la scurt timp după miezul nopții de marți în Sag Harbor, New York.

Cântărețul a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate și de alte două infracțiuni rutiere, printre care neoprirea la un indicator rutier și nerespectarea benzii de circulație corespunzătoare.

Cântărețul a fost fotografiat plecând marți dimineață de la Departamentul de Poliție din Sag Harbor Village.

Burke este un avocat proeminent din Hamptons, care i-a reprezentat pe Matt Lauer, Lizzie Grubman, Jason Kidd și alți clienți VIP.

În mod ironic, biroul său se află tot în Sag Harbor, chiar lângă locul unde a avut loc incidentul cu Timberlake.

Cântărețul a fost pus sub acuzare și eliberat marți dimineață din arest pe propria răspundere.

Următoarea ședință de judecată este stabilită pentru 26 iulie.

O sursă a declarat anterior pentru Page Six că fostul membru al trupei *NSYNC a fost tras pe dreapta după ce a luat cina cu prietenii luni seară la istoricul Hotel American din Sag Harbor, unde „erau polițiști staționați afară”.

Am auzit că Timberlake, care conducea un vehicul BMW 2025 gri, nu a trecut testul de sobrietate și a refuzat în mod repetat să facă testul de alcoolemie.

Persoana din interior a împărtășit jurnaliștilor că ofițerul care l-a arestat „era atât de tânăr încât nici măcar nu știa cine este starul pop”, adăugând: „Nu l-a recunoscut și nici nu i-a recunoscut numele”.

O plângere penală obținută de Page Six afirmă artistul a susținut că a consumat doar „un martini” la hotelul de lux din Long Island înainte de a-și urma prietenii acasă.

Cu toate acestea, poliția a observat că acesta avea „ochii roșii și sticloși”, care se puteau vedea în fotografia sa de identificare, pe lângă „un miros puternic de băutură alcoolică” în respirație în timpul anchetei, potrivit documentelor.

„Era un gentleman”, ne spune o a doua sursă. „Nu a arătat niciun fel de îndreptățire. A refuzat testele, dar acesta este dreptul lui”.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu