STARNEWS

Angelina Jolie are un nou tatuaj pe piept. A apărut pe covorul roșu al Premiilor Tony 2024

Compus de Carolina Digori

Angelina Jolie și-a arătat un nou tatuaj la gala premiilor Tony 2024, debutând cu o mică pasăre neagră în centrul pieptului, în timp ce a pozat pe covorul roșu din New York. Artista în vârstă de 49 de ani s-a asortat cu fiica ei Vivienne. Tatuajul descoperit poate avea o semnificație deosebit de emoționantă.

Tatuajul prezintă un contur negru al unei rândunici, care simbolizează loialitatea și întoarcerea acasă, deoarece modelele de migrație ale păsărilor le duc mereu înapoi în același loc.

Pasărea trebuie să fi fost talismanul ei norocos, deoarece actrița din „Maleficent” a adus acasă primul ei premiu Tony pentru producția spectacolului „The Outsiders”, musicalul fiind nominalizat la un număr impresionant de 12 premii și câștigând patru.

Pentru seara cea mare, Jolie a purtat o rochie fără bretele din catifea de culoare verde catifelată Atelier Versace, care a coborât la nivelul bustului pentru a pune în evidență noul său tatuaj cu pasăre în zbor.

Ea s-a acoperit cu o eșarfă asortată, purtând un ambreiaj auriu și accesorizându-se cu o brățară aurie.

Între timp, Vivienne, care a lucrat ca asistent de producție la „The Outsiders”, s-a asortat cu mama cu o vestă și pantaloni de culoare vișinie împreună cu o cămașă albă.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu