STARNEWS

Armie Hammer rupe tăcerea cu privire la acuzațiile șocante de canibalism

Compus de Carolina Digori

Armie Hammer a rupt tăcerea cu privire la acuzațiile șocante de canibalism care i-au făcut implozia carierei sale la Hollywood. Actorul din „Call Me By Your Name”, în vârstă de 37 de ani, se bucura de celebritate la nivel mondial când a avut loc o cădere bruscă din grație după ce o serie de acuzații tulburătoare au fost făcute împotriva lui de către fostele sale prietene.

În februarie 2021, Effie Angelova, în vârstă de 26 de ani, l-a acuzat pe Hammer că a violat-o „violent” și că a abuzat-o „mental, emoțional și sexual” în 2017, când avea 20 de ani.

În ciuda afirmațiilor că ar avea fantezii de canibalism, Hammer a negat afirmațiile, spunând că nu a existat nicio faptă penală în relația sa de patru ani cu ea.

Cealaltă fostă soție a lui Hammer, Courtney Vucekovich, a declarat pentru Page Six în ianuarie 2021 că actorul i-a spus că „vrea să-mi rupă coasta și să o mănânce la grătar”.

Apărut duminică la podcastul „Painful Lessons”, actorul a abordat acuzațiile șocante de canibalism care i-au afectat reputația.

„Oamenii m-au numit canibal și toată lumea i-a crezut”, a spus el în cadrul podcastului. „Au spus: „Da, tipul ăla a mâncat oameni”. Adică, ce? Ce vrei să spui cu asta? Știi ce trebuie să faci ca să fii canibal? Trebuie să mănânci oameni! Cum o să fiu canibal?! A fost bizar.”

Hammer a spus că au existat „discrepanțe în ceea ce au spus oamenii”, adăugând că se află „acum într-un moment al vieții mele în care sunt recunoscător pentru fiecare bucățică din ea”.

„De fapt, acum mă aflu într-un loc în care sunt foarte recunoscător pentru asta, pentru că acolo unde eram în viața mea, înainte să mi se întâmple toate acele lucruri, nu mă simțeam bine, nu mă simțeam niciodată satisfăcut, nu aveam niciodată suficient, nu eram niciodată într-un loc în care să fiu fericit cu mine însumi, în care să am stimă de sine”, a explicat Hammer.

„Nu am știut niciodată cum să-mi ofer iubire. Nu am știut niciodată cum să-mi ofer autovalidare, dar am avut această slujbă în care am putut să o primesc de la atât de mulți oameni încât nu a trebuit să învăț cum să mi-o ofer mie însumi.”

După ce acuzațiile au ieșit la iveală, cariera lui Hammer pe marele ecran nu a fost singurul lucru care s-a prăbușit.

Căsnicia actorului cu soția sa, Elizabeth Chambers, s-a destrămat și ea, care a cerut divorțul în iulie 2020. Foștii soți au în comun doi copii.

„A fost o moarte de ego, o moarte de carieră. O bombă cu neutroni a explodat în viața mea. A omorât [totul]”, a spus el, adăugând că se simțea sinucigaș în acel moment.

„Au fost multe momente în care m-am gândit că nu mai pot suporta asta. Primeam ură… așa că a intrat direct în mine… a fost o vreme.”

„Stăteam la mal și am înotat foarte mult și am rămas întins acolo… o tentativă de sinucidere pe jumătate… Dar m-am gândit că nu pot să le fac asta copiilor mei”, a adăugat el.

Hammer a recunoscut că cariera sa de actor nu mai este „nicăieri”.

Într-o încercare disperată de a declanșa o renaștere a carierei, Hammer a spus că își creează „propria cutie de nisip” scriind un scenariu.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu