STARNEWS

Nina Dobrev împărtășește informații despre starea de sănătate. „Operația a fost un succes”

Compus de Carolina Digori

Vedeta hollywoodiană Nina Dobreva împărtășit astăzi cu fanii ei de pe Instagram o actualizare a stării de sănătate. Aceasta s-a confruntat cu un accident de bicicletă luna trecută. Actrița din „Vampire Diaries” a lăsat câteva imagini din spital și a dezvăluit că „operația a fost un succes”.

În imagini apare Nina odihnindu-se după operație. Apoi, ea face un gest cu degetul mare în sus și zâmbește la cameră. Nina le-a mulțumit fanilor și binevoitorilor pentru rugăciunile lor.

Vedeta a scris: „Operația a fost un succes. Mulțumesc tuturor celor care au trimis mesaje amabile, gânduri, rugăciuni și vibrații bune. Am simțit sprijinul și energia pozitivă. Înseamnă mai mult decât veți ști vreodată”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nina Dobrev (@nina)

Reacționând la postarea ei, iubitul Ninei, Shaun White, a spus: „Cu toții te iubim”. Vin Diesel a scăpat un emoji cu mâinile încrucișate. Julie Plec de la The Vampire Diaries a spus: „Arăți ca un model „. Actrița americană Sarah Michelle Gellar a scris: „Încă reușești să arăți superb într-un pat de spital”. Zooey Deschanel a comentat: „Noooo… Sper să ai o recuperare rapidă!”.

Joi, Nina Dobrev a posta un selfie pe Instagram Stories. În imagine, Nina face un gest cu degetul mare în jos. Fotografia a fost făcută înainte de operația ei. Textul atașat la ea sună astfel: „Mai este cineva speriat înainte de operație? Sunt un astfel de copil când vine vorba de ace, sânge sau proceduri de orice fel”. În următorul cadru, Nina Dobrev este văzută pregătită pentru operație. Împărtășind povestea din spatele fotografiei, actrița a spus: „Trebuia să fac o ultimă fotografie a piciorului meu-pristinic-înainte de a fi plin de cicatrici” , scrie NDTV.

Actrița a distribuit și un videoclip pe Instagram Stories. În clip Nina își marchează piciorul stâng cu o cariocă. Aceasta a scris „Da” cu o săgeată. Textul care însoțește clipul a dezvăluit că medicii i-au cerut să își marcheze piciorul înainte de a intra în sala de operație pentru ca chirurgii să poată „opera membrul corect”. Nina a scris: „Fapt amuzant: Te pun să desenezi pe orice extremitate care este operată pentru a confirma că este membrul corect. (Pentru că bănuiesc că s-a întâmplat în trecut ca unii chirurgi să opereze din greșeală un membru greșit). Yikes!!!”

Pe 20 mai, Nina Dobrev a declarat că a suferit un accident de bicicletă. Actrița a lăsat pe Instagram imagini înainte și după producerea acestuia.

Atunci, Nina a scris: „Cum a început vs. cum se încheie”.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu