NOUTĂȚI STARNEWS

Jennifer Lopez și cea mai bună prietenă, Leah Remini s-au reîntâlnit după ce s-au certat în 2022 din cauza lui Ben Affleck

Compus de Carolina Digori

Leah Remini și cea mai bună prietenă a ei, Jennifer Lopez, s-au împăcat pe fondul problemelor conjugale ale vedetei pop, după ce prietenele s-au certat din cauza căsătoriei acesteia cu Ben Affleck, a declarat o sursă pentru Page Six. Sursa mai spune că prietenele de mult timp s-au certat înainte ca Lopez să se căsătorească cu Affleck în 2022 din cauza îngrijorărilor lui Remini cu privire la actor.

Remini a avertizat-o pe Lopez să își amintească motivul pentru care s-a despărțit inițial de starul din „Gone Girl”, atunci când s-au întâlnit prima dată în 2002.

„Pentru că este egoist și nu se implică pe deplin ca partener”, spune sursa.

„J.Lo a fost atât de supărată, încât a tăiat toate legăturile” și nu a invitat-o pe Remini la nunta lor, spune sursa.

Remini a fost absentă de la ceremonia cuplului din Georgia, în august, la care au participat Matt Damon, regizorul Kevin Smith și starul său din „Clerks”, Jason Mewes.

Surse au declarat pentru TMZ la vremea respectivă că fosta scientologă o ajuta pe fiica ei de 18 ani, Sofia, să se pregătească pentru a merge la facultate.

Lopez și Affleck s-au căsătorit pentru prima dată fugind la Las Vegas în luna iulie.

Acum, că Lopez și Affleck sunt pe roci – și zvonurile de divorț fac titluri de primă pagină – sursa spune că Remini a vrut să se reîntâlnească cu fosta ei cea mai bună prietenă.

„Au fost prietene de ani de zile”, ne-a spus o sursă la începutul acestei săptămâni. „Ea vrea să ia legătura cu ea, dar nu poate suna și spune „Ți-am spus eu”.”

Acum auzim că Remini a luat legătura cu ea – și că cele două au vorbit – spune sursa, Remini oferindu-i prietenei sale sprijin.

În septembrie 2023, prietena lui Remini, Michelle Visage, a fost întrebată dacă vedeta din „King of Queens” și icoana pop mai sunt prietene în cadrul podcastului „Las Culturistas”. Ea a răspuns: „Fără comentarii”.

O sursă a declarat anterior pentru Page Six că Lopez și Affleck vor pune capăt căsniciei lor după ce nu au reușit să facă lucrurile să meargă.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu