TOP VIDEO

O bunică se destăinuie după ce un filmuleț cu ea ținând în brațe 4 dintre nepoții ei a devenit viral

Compus de Carolina Digori

O bunică din Texas devine virală după ce videoul în care și-a ținut în brațe patru dintre nepoți a devenit viral pe TikTok. Sophie Camp a distribuit clipul în care apare mama ei, Amy Chizk, cu fiica ei Winnie, nepoatele Emery și Lucy și nepotul Ellias, pe sunetul „perfect, perfect, perfect”, care este în trending.

Camp a scris în textul suprapus peste videoclip: „Ficele tale ți-au dat patru nepoți într-o lună”. De asemenea, ea a pus ca legendă la postare: „Mama mea își trăiește cu adevărat visul”.

Chizk a declarat pentru „Good Morning America” că nu și-ar fi putut imagina în urmă cu câțiva ani că acum va ține în brațe patru dintre nepoții ei și că se va bucura de fiecare clipă din viața lor de nou-născuți.

„A fost foarte special. Acesta a fost unul dintre lucrurile pe care le-am spus, că îmi doream cu adevărat să îi țin în brațe pe toți patru în același timp”, a spus Chizk.

„Am fost asistentă pediatrică neonatală timp de vreo 19 ani și am ținut în brațe o mulțime de copii, dar niciodată patru deodată. Așa că a fost o experiență destul de incredibilă, mai ales știind că sunt nepoții mei.”

Când cele două fiice ale sale s-au adunat în aprilie, la scurt timp după ce Camp și-a întâmpinat fetița nou-născută, au profitat de ocazie pentru a face fotografii și filmări, dintre care una a devenit un videoclip viral. Clipul TikTok a adunat deja peste 5 milioane de vizualizări de când a fost postat la începutul acestei luni.

„Cred că toți erau hrăniți și fericiți în acel moment și erau bine încălziți, așa că asta ajută foarte mult să îi țină liniștiți”, și-a amintit Chizk. „A fost doar o sincronizare perfectă, nu ar fi putut fi mai bună”.

În vârstă de 54 de ani este acum bunica a cinci copii, inclusiv a celui mai mare nepot al ei, care locuiește în prezent cu fiul și nora ei în Scoția.

Cel de-al doilea copil al lui Chizk, fiica Sydney Durham, este mama tripleților Ellias, Emery și Lucy. Potrivit lui Durham, frații s-au născut cu toții pe 3 martie, care se întâmplă să fie și Ziua Națională a Tripleților.

Apoi, Sophie Camp, cel mai mic copil al lui Chizk, i-a urat bun venit fiicei sale Winnie pe 6 aprilie.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu