NOUTĂȚI STARNEWS

Ben Affleck participă la petrecerea de absolvire a fiicei Violet fără Jennifer Lopez

Compus de Carolina Digori

Ben Affleck a participat la petrecerea de absolvire a liceului fiicei sale, Violet, fără Jennifer Lopez, pe fondul zvonurilor că se îndreaptă spre divorț. Actorul din „Argo” părea posomorât în timp ce a fost văzut sosind singur la festivitatea de absolvire a fetei sale de 18 ani, în Los Angeles, în weekendul Memorial Day, potrivit unor fotografii obținute de Page Six.

Affleck, în vârstă de 51 de ani, a fost îmbrăcat pentru această ocazie cu un sacou bej suprapus peste un sacou alb cu nasturi, blugi albaștri și cizme.

Violet – pe care o împarte cu fosta soție Jennifer Garner – și-a primit diploma săptămâna trecută.

Actrița Jennifer Garner, în vârstă de 52 de ani, a sărbătorit etapa educațională a primei lor fiice împărtășind fotografii cu ea plângând la ceremonie.

Spune-mi că ai un absolvent fără să-mi spui că ai un absolvent. 🎓”, a pus Garner o legendă la slideshow-ul cu fotografiile ei cu ochii în lacrimi, adăugând: „(binecuvântează-ne inimile ♥️🤣)”.

Garner și Affleck, care au divorțat în 2018 după 13 ani de căsnicie, mai au doi copii: Seraphina, în vârstă de 15 ani, și Samuel, în vârstă de 12 ani.

Starul din „Good Will Hunting” este, de asemenea, tatăl vitreg al gemenilor Max și Emme, în vârstă de 16 ani, pe care Lopez îi împarte cu fostul soț Marc Anthony.

Cântăreața „On The Floor”, în vârstă de 54 de ani, a lipsit de la serata de absolvire a lui Violet, pe fondul zvonurilor că ea și Affleck s-au despărțit și locuiesc în case separate.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu