NOUTĂȚI STARNEWS

Mila Kunis și Ashton Kutcher, apariție rară alături de copii la un meci de baschet

Compus de Carolina Digori

Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt părinți cu normă deplină, iar când este vorba despre timpul în familie, cei doi petrec momente adorabile cu copiii. Caitlin Clark și Indiana Fever au câștigat vineri seară primul lor meci din acest sezon în WNBA, dar fiica lui Mila Kunis și Ashton Kutcher a fost cea care a atras toată atenția, scrie ELLE.ro.

Celebrul cuplu a avut o apariție rară de familie la meciul dintre Fever și Los Angeles Sparks la Crypto.com Arena din Los Angeles, unde fiica lor în vârstă de 10 ani, Wyatt, a fost văzută plângând de fericire după ce a reușit să o întâlnească pe debutanta din WNBA.

Într-un videoclip înregistrat de un fan care circulă pe rețelele de socializare, Mila Kunis, în vârstă de 40 de ani, a putut fi văzută zâmbind și chicotind cu fiica ei în timp ce micuța se ștergea pe față. De fapt, întreaga familie, din care face parte și Dimitri, fiul cuplului, în vârstă de 8 ani, părea să fie în al nouălea cer, în timp ce poza alături de Clark.

Wyatt arăta adorabil într-un top mov decorat cu inimioare albe, în timp ce mama ei purta un pulover albastru deschis. Kutcher, în vârstă de 46 de ani, s-a asortat cu soția sa într-o cămașă albastră cu nasturi și un blazer tweed. Dimitri, între timp, a reprezentat-o pe Clark, purtând un hanorac Iowa Hawkeyes. Clark a devenit celebră de-a lungul celor trei sezoane petrecute la Universitatea din Iowa. În aprilie, ea a devenit alegerea nr. 1 în proiectul WNBA 2024.

După meci, Clark s-a bucurat că a primit sprijin din partea lui Kutcher, care a urmat și el cursurile Iowa înainte de a-și urma cariera de actor: „Este un coleg de la Hawkeye, cineva care m-a susținut foarte mult de-a lungul carierei mele universitare”, a spus ea în timpul conferinței de presă de după meci. „M-a încurajat pe tot parcursul meciului”, a continuat ea. „A fost distractiv să-l am lângă teren. El este omul pe care te poți baza”. De asemenea, ea i-a numit pe Dimitri și Wyatt „adorabili”.

Kutcher a sărbătorit prima victorie a lui Clark la baschet profesionist sâmbătă, împărtășind o fotografie cu ei încleștând mâinile în semn de victorie.

Ashton Kutcher și Mila Kunis formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori de la Hollywood. În ciuda faptului că se bucură de celebritate, au încercat pe cât posibil să îi ferească pe cei doi copii ai lor de lumina reflectoarelor. În plus, aceștia au susținut întotdeauna că își doresc ca Wyatt Isabelle,Dimitri Portwood să aibă parte de o copilărie cât mai normală.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu