FILME NOUTĂȚI

Detalii despre filmul horror Pinocchio. Filmările vor începe curând

Compus de Carolina Digori

O adaptare sângeroasă a basmului clasic cu Reece Frake-Waterfield în rolul principal. La târgul internațional de film de la Cannes, Premiere Entertainment a prezentat un nou proiect – un film de groază „Pinocchio”, care promite să fie atmosferic și sângeros. Filmul va fi regizat de Rhys Frake-Waterfield, cunoscut pentru slasherul „Winnie the Pooh: Blood and Honey”.

În noua sa lucrare, Frake-Waterfield se va concentra pe crearea de groază folosind efecte practice, inclusiv animatronice și marionete. Todd Masters de la MastersFx Studios va conduce dezvoltarea animatronicii, în timp ce Prosthetics, un studio cunoscut pentru munca sa la „Harry Potter” și „Star Wars”, se va ocupa de efectele practice.

Scenariul filmului le promite spectatorilor o călătorie întunecată și tensionată într-o lume în care Pinocchio, băiatul de lemn, este transformat în om în cele mai sângeroase moduri. Într-o scenă, el va purta chiar pielea victimei sale pentru „a se simți ca un băiat adevărat”.

Filmul este programat să se filmeze în septembrie 2024 și este așteptat să fie lansat la începutul anului viitor. Nu au fost anunțate încă detalii despre distribuție, dar castingul pentru rolul lui Geppetto ar trebui să înceapă în curând.

Acest proiect va fi următorul pas în dezvoltarea universului cinematografic început de slasherul Winnie the Pooh: Blood and Honey, care s-a remarcat, de asemenea, prin utilizarea efectelor practice și prin accentul pus pe atmosfera horror.

Anul acesta, regizorul a dezvăluit Winnie the Pooh: Monsters Assemble, un proiect crossover în stilul Avengers, în care Winnie the Pooh și alte personaje pentru copii trec de partea răului, scrie filmix.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu