NOUTĂȚI STARNEWS

De ce i-a fost „frică” lui Kate Hudson să-și urmeze visul de o viață, muzica: „O voi face”

Compus de Carolina Digori

Kate Hudson își urmărește în sfârșit unul dintre visele de-o viață: celebritatea rock. Pe 17 mai își va lansa albumul de debut, Glorious, cu melodii la fel de clasice și la fel de cool ca Hudson însăși.

„Muzica a fost prima mea dragoste”, spune Hudson în articolul de copertă din această săptămână pentru PEOPLE.

„Este cu adevărat o viață întreagă în devenire”.

Cântecele sunt influențate de înțelepciunea pe care a adunat-o de-a lungul vieții, de la a crește într-o dinastie de la Hollywood (a fost crescută de mama Goldie Hawn și de iubitul ei de mult timp, Kurt Russell) și de a trăi cu inima pe mânecă până la a crește trei copii (este mama fiilor Ryder, 20 de ani, și Bingham, 12 ani, și a fiicei Rani, 5 ani).

„Mi-am zis: „Asta e doar o viață bine iubită””, spune Hudson despre album.

„Prin toate suișurile și coborâșurile, apoi toate lucrurile care vin cu ceea ce înseamnă să iubești un partener, prietenii, copiii… . Ce lucru glorios să ai atâta dragoste”.

Muzica a modelat viața lui Hudson în mai multe feluri. Ea a avut o mare șansă ca actriță – și a primit un Oscar – interpretând-o pe Penny Lane, membră a unei trupe, în filmul „Almost Famous” al regizorului Cameron Crowe din 2000.

Cred că [el] s-a conectat cu faptul că iubeam muzica și a văzut asta în mine, dar el chiar mi-a deschis larg drumul către atât de multă muzică. Aveam 19 ani, iar el m-a umplut cu toată această muzică minunată pe care nu o auzisem niciodată”, spune Hudson. „Acela a fost începutul a tot ceea ce a fost pentru mine”.

„Am devenit un fel de succes foarte tânăr. Așa că a merge și a face un disc sau a urmări muzica a trecut foarte mult în plan secundar față de ceea ce se întâmpla în cariera mea la momentul respectiv”, spune ea, „dar nu am pierdut niciodată din vedere ceea ce îmi place”.

„Mi-am zis: „Dacă nu fac asta, voi avea un mare regret””, spune ea despre revelația unei închideri a COVID. „Să rămân la status quo nu este modul în care mi-am trăit vreodată viața. Întotdeauna am fost neînfricată în deciziile pe care le-am luat, fie că este vorba de relații sau de carieră, dar acesta era singurul lucru de care îmi era atât de frică. E ca și cum aș fi schimbat ceva în creierul meu și am fost ca și cum aș fi zis: „O să o fac”. La naiba cu asta'”.

Hudson a început să scrie „după ce am filmat Glass Onion [în 2021]; procesul a durat mult timp„, spune Hudson despre album.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu